• Natisni
-17%

PRALNI STROJ BOSCH WAN 24161BY

Šifra izdelka: 2355644

Cena: 449,00 €

Akcijska cena: 369,00 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 80,00 €

Cena velja od 19. 04. 2017 do 30. 06. 2017
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Pralni stroj za temeljito čisto perilo, VarioPerfect za hitro ali bolj učinkovito pranje, EcoSilence Drive tiho in energijsko učinkovito delovanje motorja z 10 letnim jamstvom, 3D AquaSpar sistem, ActiveWater prilagajanje količine vode perilu, funkcija dodajanja perila, zamik začetka pranja.

  • 40% varčnejši od razreda A.
  • 10 let garancije na inverter motor.
  • Inverter motor.

Gospodinjska opravila so lahko prijetna. V to vas bo prepričal Boschev pralni stroj WAN24161BY, s katerim bo perilo vedno temeljito očiščeno, stroj pa bo poskrbel tudi za varčevanje pri porabi električne energije, pralnega sredstva in vode.

Zmogljivost pranja znaša 7 kilogramov, pri ožemanju pa doseže hitrost ožemanja 1200 obratov na minuto. Glede na porabo energijo spada v energijski razred A+++, s čimer je 30 % varčnejši od najvišjega energijskega razreda. Polni se s sprednje strani.

VarioPerfect: Varčno pranje

Želite perilo oprati izredno učinkovito ali izredno hitro? S funkcijama SpeedPerfect ali EcoPerfect lahko pospešite ali izberete varčnejše pranje, vse le s pritiskom na gumb. Če se vam mudi in bi perilo želeli čim hitreje oprati, lahko pralni cikel pospešite do 65 %, pri varčnejšem pranju pa lahko porabo energije znižate kar do 50 %. Vsakokrat vas bo pričakalo odlično oprano perilo.

EcoSilence Drive: Nemoteče in tiho delovanje

Naj vas ne moti hrupno delovanje Boschev pralni stroj ima izjemno energijsko učinkovito in tiho delovanje z zelo dolgo življenjsko dobo in 10 let jamstva na inverter motor.

ActiveWater: Varčevanje in prilagoditev

Vaš pralni stroj bo namesto vas poskrbel za učinkovito pranje perila, saj ima funkcijo avtomatske prilagoditve perilu. Stroj zazna, kako močno je umazano perilo, koliko perila je v stroju in zagotovi, da se porabi tolikšna količina vode in elektrike, kot je zares potrebna. Funkcija ActiveWater vam pomaga privarčevati, hkrati pa bo ekološka tudi poraba vode.

Pripravite sedaj, operite kasneje

Ste perilo že pripravili, a ga želite oprati kasneje? Boschevi pralni stroji vam nudijo večjo fleksibilnost, saj lahko želeni čas pričetka programa nastavite do 24 ur vnaprej.

Kadarkoli dodajte perilo

Včasih se zgodi, da pozabimo na nekaj kosov perila, ki bi jih morali čimprej oprati. Boschev pralni stroj vam omogoča enostavno dodajanje perila tudi, ko je pranje in pralni program že v teku. Cikel pranja enostavno prekinite in odprite vrata pralnega stroja, dodajte perilo in nadaljujte s programom pranja.

Uživajte v temeljito opranih oblačilih in izkoristite vse prednosti, ki vam jih ponuja kakovosten pralni stroj!

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 7 KG
ENERGIJSKI RAZRED A+++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
UČINEK PRANJA A
UČINEK OŽEMANJA B
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 157 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 9020 L
HITROST OŽEMANJA DO 1200 O/MIN
GLASNOST PRANJA 54 DB
GLASNOST OŽEMANJA 74 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 59,8 CM
VIŠINA 84,8 CM
GLOBINA 59 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA NE
INVERTER MOTOR DA
PARNA TEHNOLOGIJA NE
LETNI STROŠ.PORABE EN. IN VODE 35,04 EUR
LETNI STR.PORABE EN.IN VODE/KG 5,01 EUR
GLOBINA DO 50 CM NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
PODATKOVNA KARTICA

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj