• Natisni
-5%

PRALNI STROJ CANDY CS4 1372 D3/2-S

Šifra izdelka: 2586334

Cena: 319,90 €

Akcijska cena: 303,91 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 15,99 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 8. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Candy vam predstavlja novi pameten in varčen pralni stroj SMART TOUCH. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A+++ in se ponaša s pametno aplikacijo z NFC povezavo.

  • Hitri 14 min program.
  • Z detektorjem zazna količino perila v stroju.
  • Pametna aplikacija z NFC povezavo.

Velik in pregleden zaslon z možnostjo zamika vklopa do 24 ur. Stroj ponuja številne lastnosti in raznovrstne programe, ki bodo prepričali prav vsakega. Ponaša se hitrimi programom (14, 30, 44 in 59 min), programom BABY za občutljivo kožo, programom Jeans, programom za ročno pranje, programom za volno, svilo in občutljivo perilo.

 

Zahvaljujoč samodejni podpori nadzornega sistema KG detektor je pralni stroj sposoben zaznati količino perila v stroju in takoj prilagoditi vse parametre pranja – količino vode, temperaturo in trajanje programa. Tako je zagotovljena največja učinkovitost ob minimalni porabi. Stroj odlikuje velik pregleden zaslon in možnost izbire med 3 stopnjami umazanosti perila, manj umazano perilo - manjša poraba. Višje nameščena vrata z odpiranjem 170° zagotavljajo maksimalno udobje.

 

Poleg klasičnega upravljanja ima pralni stroj SMART TOUCH novi način upravljanja s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija z NFC povezavo. Aplikacija vam omogoča dodajanje programov, ustvarjanje svojih programov, glasovno upravljanje, pametni časovni zamik vklopa pranja določen na čas ko želite da je perilo oprano, pregled statistike (katere programe največ uporabljate, poraba...), diagnostika stroja in pregled zdravja vašega stroja, pametni nasveti & namigi... Aplikacijo si preprosto  prenesete na svoj pametni telefon in se s svojim strojem povežete preko NFC povezave, tako da pridržite telefon ob aparatu.

Peri enostavno - peri zabavno s tehnologijo Candy Smart

Candy predstavlja napredno aplikacijo Simply Fi, ki omogoča opravljanje pralnega stroja kar preko pametnega telefona. Aplikacijo Candy simply-Fi App preprosto naložite na telefon, ga povežete s svojim strojem preko NFC povezave, tako da pridržite telefon ob aparatu in že so vam na voljo številne dodatne funkcije za upravljanje vašega pralnega stroja.

S pomočjo pametnega telefona bo izbira najustreznejšega programa za izbrano vrsto perila več kot enostavna. Poleg tega omogoča tudi vnaprejšnje načrtovanje pranja, določanje časa za začetek oz. konec pranja. Aplikacija na telefonu ponuja statistiko nad programi, ki so v vašem gospodinjstvu največkrat v uporabi, pri tem pa pomaga še pri optimiziranju vaših pralnih navad. Zaradi neprestanega nadzora, ki ga ima aplikacija Simply Fi nad delovanjem glavnih sestavnih delov pralnega stroja, boste v primeru nepravilnosti in napak takoj obveščeni.

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 7 KG
ENERGIJSKI RAZRED A+++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
UČINEK PRANJA A
UČINEK OŽEMANJA B
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 175 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 9600 L
HITROST OŽEMANJA DO 1300 O/MIN
GLASNOST PRANJA 58 DB
GLASNOST OŽEMANJA 79 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 85 CM
GLOBINA 40 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
PRIMEREN ZA ALERGIKE NE
AQUASTOP TEHNOLOGIJA NE
INVERTER MOTOR NE
PARNA TEHNOLOGIJA NE
GLOBINA DO 50 CM DA
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

Video vsebine

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj