• Natisni
-10%

PRALNI STROJ SIEMENS WM 16Y891EU

Šifra izdelka: 2120760

Cena: 1.339,00 €

Akcijska cena: 1.205,10 € /KOS

Brezplačna dostava!

Popust: 133,90 €

Cena velja od 22. 06. 2017 do 8. 07. 2017
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 30 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
i-Dos avtomatika namesto vas odmeri pralno sredstvo - tqako boste prihranili vodo in pralno sredstvo, program za odstranjevanje madežev, VarioPerfect - programi so časovno skrajšani, LED osvetlitev notranjosti bobna, progra čiščenja bobna, iQ Drive motor z 10 letnim jamstvom, Aqua Stop z garancijo

  • 60% varčnejši od razreda A.

Za pranje svojih oblačil izberite le najboljše. Siemensov iSensoric pralni stroj WM16Y891EU spada v energijski razred A+++ in je 30 % varčnejši od standardne vrednosti za energijski razred A+++. Zmogljivost pranja znaša 9 kg, pralni stroj pa dosega najvišjo hitrost ožemanja 1600 obratov na minuto.

i-Dos: Merite natančno

Inteligentni dozirni sistem bo namesto vas avtomatsko doziral tekoči detergent in mehčalec. Dozirni sistem bo količino detergenta in mehčalca prilagodil glede na količino perila, tip tkanine, trdoto vode in stopnjo umazanosti blaga. Z natančnim izračunom pralni stroj zagotovi prvovrstne rezultate pranja in boljšo nego tkanine. Nepravilno odmerjanje lahko vodi v slabo pranje in poškodbe tkanin, odvečno porabo energije in vode, z i-Dos sistemom pa boste porabili natanko toliko energije in sredstev, kot je dejansko potrebno.

iQdrive: Tiho, trpežno in učinkovito

Pralni stroj Siemens bo presenetil s svojim tihim in prijetnim delovanjem, tako pri najvišji nastavitvi centrifugiranja, kratkemu trajanju programov in manjši porabi energije. Za brezkrtačni motor iQdrive so vse naloge preproste, hkrati pa deluje praktično brez obrabe.

Rapid 15: Hitri program pranja

Imate oblačila, ki jih morate nenehno prati? Športniki morajo svoja oblačila za treninge nenehno prati, kljub temu, da so rahlo umazana. Siemens je razvil hitri program pranja za pranje majhnih količin perila, ki skrajša trajanje programov glavnega cikla med izpiranjem in centrifugiranjem.

Zakasnitev zaključka programa

Siemensov pralni stroj ima velik zaslon, ki med pranjem nudi prilagodljivost in maksimalno udobje. Prikazuje vse informacije o programih, kot so temperatura, hitrost in trajanje programov, na zaslonu pa je na voljo tudi izbira za zakasnitev zaključka programa do 24 ur.

Program za odstranjevanje madežev

Ne veste, kako bi odstranili madeže? Ne skrbite, saj ima Siemensov pralni stroj prvi program odstranjevanja madežev na svetu. Program vam omogoča odstranitev 16 najtrdovratnejših madežev, med njimi tudi madeže čokolade, rdečega vina, paradižnika in maščobe.

Avtomatski programi: Prilagajanje procesa pranja

Vas skrbi pranje občutljivih kosov oblačil? Tako pri pranju običajnih kot občutljivih tkanin bodo avtomatski programi prilagodili količino pralnega sredstva in celotni cikel pranja, tako pa boste pri pranju dosegel optimalni rezultat.

VarioPerfect

Želite perilo oprati izredno učinkovito ali izredno hitro? S funkcijama SpeedPerfect ali EcoPerfect lahko pospešite ali izberete varčnejše pranje, vse le s pritiskom na gumb. Če se vam mudi in bi perilo želeli čim hitreje oprati, lahko pralni cikel pospešite do 65 %, pri varčnejšem pranju pa lahko porabo energije znižate kar do 50 %. Vsakokrat vas bo pričakalo temeljito oprano perilo.

Funkcija dodajanja perila

Enostavno prekinite program, ko je cikel pranja že v teku in dodajte pozabljena oblačila. Ko perilo dodate, zaprite vrata in nadaljujte s programom pranja.

Uživajte v napredni tehnologiji in enostavni uporabi pralnih strojev Siemens.

Tehnične specifikacije

ZMOGLJIVOST PRANJA 9 KG
ENERGIJSKI RAZRED A+++
VRSTA PRALNEGA STROJA POLNJENJE SPREDAJ
UČINEK PRANJA A
UČINEK OŽEMANJA A
LETNA PORABA EL.EN./220 CIKLOV 152 KWH
LETNA PORABA VODE / 220 CIKLOV 11220 L
HITROST OŽEMANJA DO 1600 O/MIN
GLASNOST PRANJA 47 DB
GLASNOST OŽEMANJA 73 DB
UPRAVLJANJE ELEKTRONSKO
ZAMIK VKLOPA DA
ŠIRINA 60 CM
VIŠINA 85 CM
GLOBINA 59 CM
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
PRIMEREN ZA ALERGIKE DA
AQUASTOP TEHNOLOGIJA DA
INVERTER MOTOR DA
PARNA TEHNOLOGIJA NE
GLOBINA DO 50 CM NE
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj