• Natisni

PRIBOR MAPEI CARBOPLATE E170 25M E170/50/1.4

Šifra izdelka: 2269972

Cena:
573,39 € /KOS
 
Cena za M 22,9356 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Lamele iz ogljikovih vlaken, impregnirane z epoksidno smolo in zaščitene z dvojno plastično folijo.

  • Protipotresna ojačitev.
  • Ojačitev konstrukcij.

Področje uporabe Popravilo in ojačitev AB konstrukcij poškodovanih zaradi kemičnih, fizikalnih in mehanskih delovanj časa, naravnih vzrokov in sprememb namembnosti. Protipotresna ojačitev konstrukcij na potresnih območjih. Tipični primeri uporabe: - popravilo in ojačitev nosilcev v natezni coni; - popravilo konstrukcij zaradi požara; - popravilo konstrukcij zaradi potresa; - obnova dvodimenzionalnih konstrukcij kot so AB plošče, grede, oboki, rezervoarji z večjimi radiji; - ojačitev plošč in gred viaduktov zaradi povečanja statične in/ali dinamične obremenitve; - ojačitev industrijskih in/ali komercialnih konstrukcij zaradi dodatne statične obremenitve z novimi strojei, opremo itd.; - ojačitev nakladalnih ramp; - ojačitev konstrukcij podvrženih vibracijam; - protipotresna ojačitev obokanih konstrukcij brez povečanja sezmične mase in nevarnosti izcejanja injekcijske mase na vidno površino; - ojačitev nosilnih natezno obremenjenih elementov zaradi arhitektonskih razlogov ali spremembe namembnosti. Carboplate se vgrajujejo z uporabo konstrukcijskih lepil Adesilex PG1, Adesilex PG1 Rapido ali Adesilex PG2 po predhodnem nanosu impregnacijskega premaza MapeWrap Primer1! Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) MATRICA: epoksidna smola. OJAČITEV: visoko odporna ogljikova vlakna. BARVA: črna. VSEBNOST VLAKEN: - 68 % (Carboplate E 170 in Carboplate E 200), - 65 % (Carboplate E 250). DEBELINA: 1,4 mm. ŠIRINA: 50, 100 in 150 mm. MODUL ELASTIČNOSTI: 170 GPa, 200 GPa in 250 GPa.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj