• Natisni

PROIZVOD ZA SANACIJO MAPEI MAPEGROUT SV FIBER 25KG

Šifra izdelka: 2342747

Cena:
35,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Hitro vezoča in trdeča, lahko tekoča malta s kontroliranim krčenjem za sanacijo in popravila betonskih površin ter montažo cestnih revizijskih jaškov, pokrovov in opreme.

  • Izredno hitro sušeča.
  • Lahka obdelavnost.
  • Fiksiranje ograj, cestnih znakov,..

Področje uporabe - Sanacija močno poškodovanih betonskih površin, katere zahtevajo uporabo tekočih malt. - Sanacija industrijskih tlakov, avtocest in letaliških površin, ki morajo biti ponovno odprte za promet v najkrajšem možnem času. - Hitro fiksiranje revizijskih jaškov in pokrovov. Tipični primeri uporabe: - popravilo poškodovanih betonskih tlakov v industriji, trgovinah in skladiščih; - popravilo betonskih površin na letališčih; - fiksiranje cestnih znakov; - fiksiranje betonskih stebrov (pilonov) za električne in telefonske daljnovode; - fiksiranje ograj; - fiksiranje običajnih vgradnih elementov na avtocestah; - fiksiranje /zalivanje odbojnih ograj in označevalnih kamnov; - fiksiranje drenažnih rešetk, pokrovov za plinske, električne in telefonske jaške. Za izdelavo hitrovezoče betonske mešanice za debeline nanosov nad 50 mm dodajte Mapegrout-u SV 30 - 40% peska zrnavosti 6-10 mm in zmešajte s 14 deli vode (tlačna trdnost po 4 urah ? 25 Mpa). Mapegrout SV izpolnjuje minimalne zahteve malt za konstrukcijska popravila razreda R4 po standardu EN 1504-3. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) KLASIFIKACIJA PO EN 1504-3: R4. TIPOLOGIJA: CC. TEMPERATURA ZA DELO: od 5°C do 35 °C.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • POVZROČA DRAŽENJE KOŽE
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDE POŠKODBE OČIS PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj