• Natisni

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Vrtno pohištvo

Vse za bazene

Oprema za kampiranje in piknike

Poletna oprema

Žari in pribor

Igrala za otroke

Oprema in hrana za male živali

Ustvarjalni program

Velika noč

Prosti čas

Ker smo si ljudje med seboj različni, si vsak svoj prosti čas zamisli drugače. V naši ponudbi boste zato našli različne predloge in pripomočke kako preživeti ta čas. Ne potrebujete veliko, da ga preživite zanimivo in aktivno.

Imate čez dan zelo deloven urnik in se zato proti večeru radi sprostite? V Merkurju vam ponujamo različne vrtne garniture na katerih boste lahko nabrali energijo za nov dan in nove aktivnosti. Za vsak vrt, teraso ali balkon se najde ustrezna garnitura, saj se te razlikujejo po obliki, velikosti, barvi, materialu. Nekatere so bolj podobne sedežnim garnituram in zato omogočajo nekoliko udobnejši počitek. Jedilno vrtno pohištvo je oblikovano tako, da je hkrati čim udobnejše in spominja na pohištvo v jedilnici. Ta dva modela sta bolj masivna, več delna in večjih dimenzij, zato vam ponujamo še nekoliko bolj priročno pohištvo, ki si ga ljudje po navadi izberejo za na balkon. To pohištvo zavzame manj prostora, nekateri modeli pa imajo tudi možnost zložitve in zato tudi priročnega shranjevanja.

Ob prijetnem počitku in dobri družbi, se prileže še okusna hrana izpod vašega novega žara. Tudi tu lahko izbirate med različnimi tipi žarov – ponujamo vam plinski žar, žar na oglje, električni žar in posebne žare. Ne glede na to katerega boste izbrali, pa je za uspešno peko nepogrešljiv pribor za žar. Z njim bo peka enostavna. Želite s svojimi jedmi presenetiti in navdušiti prijatelje? Preglejte naše nasvete, kjer boste našli različne trike in tehnike peke na žaru.

Poleti se vsi odpravljamo na dopust, ki ga po navadi preživimo ob morju, nekateri pa celo ob domačem bazenu. Izbirate lahko ali ga boste preživeli aktivno ali pa boste raje poležavali ob prijetnem žuborenju vode. Za aktivnosti v vodi so ustrezni čolni in napihljive blazine, za udobje pri poležavanju ob vodi pa bodo poskrbele ležalke in senčniki, ki so nujni za zaščito pred soncem!

Bi radi dopust preživeli v naravi in ušli mestnemu vrvežu? Odločite se za kampiranje. Če je bil včasih kampiranje sinonim za nabit avto z opremo za kampiranje, danes temu ni več tako. Ogrodje šotora je zelo lahko, praktično zložljivo in enostavno za postavitev. Šotori pa so lahko klasičnih nevtralnih barv ali modernih pisanih vzorcev. Da bo med kampiranjem poskrbljeno tudi za udobje si izberite še preostalo pohištvo in dodatke, ki bodo poskrbeli za brezskrben dopust.

Prosti čas lahko preživite tudi z vašimi hišnimi ljubljenčki. Njihovo veselje vas bo napolnilo z energijo za nov dan. Da bo zanje kar se da dobro poskrbljeno jim dajte okusno hrano, zanimive igrače in mehka ter udobna ležišča.

Naj bo vaš prosti čas prijetno zapolnjen tudi z aktivnostmi, ki jih počnete z vašimi otroci. Skupaj ustvarite zanimive izdelke iz modelirne mase, perlic ali slikarske barve. Da pa bo tudi njihov prosti čas aktivno preživet, jim na vrtu naredite pravi otroški park z igrali zanje. Naj preživijo prijetne trenutke na trampolinu, gugalnici ali vrtni hiški.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.