• Natisni

Pokaži in prihrani

Cena "POKAŽI IN PRIHRANI" je akcijska cena, ki velja pri nakupu le ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja, in ne velja v franšiznih prodajalnah. Če še nimate Merkurjeve kartice zaupanja, se oglasite na glavnem informacijskem pultu v najbližjem Merkurjevem trgovskem centru. S prodajalcem boste izpolnili pristopno izjavo, jo podpisali in takoj dobili že aktivno kartico.

Oglasite se na glavnem informacijskem pultu v najbližjem Merkurjevem trgovskem centru. S prodajalcem boste izpolnili pristopno izjavo, jo podpisali in takoj dobili že aktivno kartico. Pridobitev in uporaba kartice ni možna v franšiznih prodajalnah.

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo. Zabeležimo gotovinske nakupe in vse negotovinske nakupe, nakupe na obroke in nakupe s plačilno-kreditnimi karticami. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse vaše nakupe z Merkurjevo kartico zaupanja in vam obračunamo ter izdamo bon za popust. Ugodnosti iz naslova Merkurjeve kartice zaupanja ni možno pridobiti, kadar gre za plačilo akontacije, plačilo varščine, predplačilo obroka za Diners Club obročno odplačevanje, ob nakupu tobačnih izdelkov ter ob nakupu darilnih kartic Merkur. Nakupi se na kartici seštevajo samodejno. V okviru akcije "Pokaži in prihrani" pa imate na voljo izbrane izdelke po izjemno ugodni ceni, ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja.


Posebna ponudba potrošniških kreditov za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja

Izkoristite posebno ponudbo potrošniških kreditov s sprejemljivo ali fiksno obrestno mero, ki so jo za imetnike Merkurjeve kartice zaupanja pripravili v Abanki. Ponudba velja do 31. 12. 2016 oziroma do preklica. Vabljeni v najbližjo poslovalnico Abanke, kjer vam bodo postregli z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za sklenitev kredita. Z Abankinim potrošniškim kreditom ste le še korak od tistega, kar si želite!

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 29
1 2 3 4
Pokaži in prihrani
JELKA TREE CLASSICS BALSAM FIR 185 CM ZELENA

JELKA TREE CLASSICS BALSAM FIR 185 CM ZELENA

Cena: 22,99 €

PiP cena: 20,69 € /KOS

Prihranek: 2,30 €

Pokaži in prihrani
LUČKE MQ 420 LED 5 MM BELE S PROGRAMATORJEM 31V IP44

LUČKE MQ 420 LED 5 MM BELE S PROGRAMATORJEM 31V IP44

Cena: 36,99 €

PiP cena: 33,29 € /KOS

Prihranek: 3,70 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 29
1 2 3 4
Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.