• Natisni

Gugalnice

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 14
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 14
1 2

Gugalnice

Za uživanje na vrtu, terasi, balkonu ali kar tako – izberite svojo gugalnico! Z gugalnico lahko opremite in okrasite vrt ali dvorišče ter tako popestrite druženje. Gugalnice so primerne za uporabo v toplejšem vremenu, hkrati pa vas tudi ščitijo pred močnimi sončnimi žarki. Nežno zibanje bo polepšalo popoldanske počitke, navdušilo otroke in vam omogočilo prijetno branje knjig.

Gugalnice so funkcionalen izdelek, uporaben za vse člane družine, ki hkrati odlično popestri sodobni izgled vrta. Nadgradite svoj dnevni ritual v kratek oddih na gugalnici, ki vas bo napolnil z močjo za opravljanje delovnih nalog. Izbira gugalnice je odvisna od velikosti prostora, kjer jo želite namestiti, in vaših preferenc v urejanju okolice. V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med enobarvnimi ali vzorčnimi gugalnicami, ki so zaradi kovinskega ogrodja dobro stabilne. Baldahin nudi dobro zaščito pred soncem in skrbi, da vam med počitkom ni prevroče.

Pri večini modelov gugalnic lahko naslone spremenite v ležišče, nekateri pa so opremljeni celo s praktičnimi odlagalnimi mesti za kozarce. Gugalnice so izdelane iz materialov vrhunske kakovosti in izdelave. Glede na število družinskih članov ali prijateljev lahko izbirate med gugalnicami za dve, tri ali štiri osebe.

Gugalnico postavite v vrtni kotiček, priredite piknik in opazili boste, kako bodo vaši gostje navdušeni nad guganjem! Gugalnice so primerne tako za otroško igro ali kot gugalno sedalo za mlajše, hkrati pa se na njem lahko dobro odpočijejo tudi starejši. Priporočamo, da gugalnice postavite na dovolj veliko površino, kjer vas ne bo nič oviralo pri guganju, hkrati pa gugalnica ne bo udarjala ob druge predmete. Izberite svojo gugalnico, se udobno namestite in uživajte v lepih dnevih!

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma, preberite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 245 € 0 € do 245 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AMCA (9)
  2. PARADISO (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.