• Natisni

Gugalnice

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Gugalnice

Za uživanje na vrtu, terasi, balkonu ali kar tako – izberite svojo gugalnico! Z gugalnico lahko opremite in okrasite vrt ali dvorišče ter tako popestrite druženje. Gugalnice so primerne za uporabo v toplejšem vremenu, hkrati pa vas tudi ščitijo pred močnimi sončnimi žarki. Nežno zibanje bo polepšalo popoldanske počitke, navdušilo otroke in vam omogočilo prijetno branje knjig.

Gugalnice so funkcionalen izdelek, uporaben za vse člane družine, ki hkrati odlično popestri sodobni izgled vrta. Nadgradite svoj dnevni ritual v kratek oddih na gugalnici, ki vas bo napolnil z močjo za opravljanje delovnih nalog. Izbira gugalnice je odvisna od velikosti prostora, kjer jo želite namestiti, in vaših preferenc v urejanju okolice. V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med enobarvnimi ali vzorčnimi gugalnicami, ki so zaradi kovinskega ogrodja dobro stabilne. Baldahin nudi dobro zaščito pred soncem in skrbi, da vam med počitkom ni prevroče.

Pri večini modelov gugalnic lahko naslone spremenite v ležišče, nekateri pa so opremljeni celo s praktičnimi odlagalnimi mesti za kozarce. Gugalnice so izdelane iz materialov vrhunske kakovosti in izdelave. Glede na število družinskih članov ali prijateljev lahko izbirate med gugalnicami za dve, tri ali štiri osebe.

Gugalnico postavite v vrtni kotiček, priredite piknik in opazili boste, kako bodo vaši gostje navdušeni nad guganjem! Gugalnice so primerne tako za otroško igro ali kot gugalno sedalo za mlajše, hkrati pa se na njem lahko dobro odpočijejo tudi starejši. Priporočamo, da gugalnice postavite na dovolj veliko površino, kjer vas ne bo nič oviralo pri guganju, hkrati pa gugalnica ne bo udarjala ob druge predmete. Izberite svojo gugalnico, se udobno namestite in uživajte v lepih dnevih!

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma, preberite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 245 € 0 € do 245 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AMCA (9)
  2. EUROM-DENIS-TOYS (2)
  3. PARADISO (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.