• Natisni

Ostala vrtna igrala

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Ostala vrtna igrala

V prostem času lahko z otroki preživite aktivne dni in igranje ponesete na novo raven z vrtnimi igrali. Postavite jih v okolico hiše ali na vrt, kjer bo dovolj prostora za varno in zabavno igranje.

Poletne počitnice bodo bolj zabavne z otroškim druženjem ob igralih. Otroci se bodo lahko spuščali po toboganih različnih dimenzij in z zabavnimi motivi za popestritev okolice – izbirate lahko med slonjimi in dinozavrovimi motivi ter številnimi barvnimi odtenki. Nekateri modeli toboganov so opremljeni z ograjo, da je njihova uporaba varna. Otroci se s toboganom naučijo spretnosti drsanja.

Igralna hišica nudi prijetno zatočišče, kjer se otroci počutijo varno in dobro. Otroške hišice lahko delujejo kot samostojno igralo ali kot sestavni element igralnega stolpa. Hišice lahko postavite na vrt ali dvorišče, kjer bodo otroci lahko brezskrbno tekali in se igrali. Hišice so narejene iz materialov, ki so odporni na vremenske vplive.

Posebno vrtno igralo je sestavljeno iz različnih delov, ki omogočajo razvoj otrokovih spretnostih – osrednji stolp je popoln kotiček za opazovanje, sproščanje in druženje. Za preizkus in urjenje gibčnosti se otroci lahko igrajo na opičjem mostu, se spuščajo po toboganu in plezajo po pajkovi mreži. Ogrodje večnamenskega vrtnega igrala je trpežno, igralo pa otrokom nudi tisto, kar običajno najdejo na javnem igrišču.

Če v okolici hiše ali na vrtu nimate dovolj prostora, lahko otroško igro popestrite z gugalniki, balinčki, badminton seti, žogami in različnimi kompleti igrač. Te lahko vzamemo s seboj na morje, kampiranje in na kakršnekoli počitnice. Če si želite dodatnih idej in predlogo za postavitev otroških igral in preživljanje prostega časa, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 700 € 0 € do 700 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. AMCA (3)
  2. CURVER (1)
  3. EUROM-DENIS-TOYS (4)
  4. EVO (1)
  5. GITES (1)
  6. HABERKORN (1)
  7. PARADISO (11)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.