• Natisni

Trampolini

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Trampolini

Lepo urejen cvetlični vrt dopolnite z otroškimi igrali. Izberite taka, ki se bodo prilegala velikosti vrtnega prostora, namenjenega za igranje.
Zabavna rešitev je trampolin, ki ga lahko uporablja celotna družina. Nakup lastnega trampolina ni nemogoč, saj lahko izberete cenovno ugodne in kakovostne rešitve. Tako boste lahko trampolin uporabljali doma in vam ne bo potrebno plačevati obiskov trampolina na otroških igriščih.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo trampolini različnih dimenzij z različno nosilnostjo – npr. do 100 kg ali manj, urejeni skladno z zadnjo uredbo o varnosti igrač. Trampolinom so priložene lestve in pokrivala, s katerimi pokrijte trampoline, ko jih ne boste več potrebovali. Pokrivalo bo trampolin varovalo v deževnih dneh in vam pomagalo pri vzdrževanju.

Namestitev in postavitev trampolina je enostavna, poskrbite pa, da bo stal na ravni in trdni podlagi. Trampolini so izdelani iz kakovostnega in trpežnega materiala, bodite pa pozorni na vzmeti, ki se med seboj ločijo po izdelavi in materialu. Dolžina vzmeti pomeni tudi odbojnost trampolina – spodnji del mora dobro prenašati skoke. Trampolini se ločijo tudi po obrobni blazini, ki varuje skakalca.

Za večjo varnost pri skakanju na trampolinu bo poskrbela varnostna mreža, ki je nameščena okoli njega in preprečuje padce.  Kakovostni materiali zagotavljajo maksimalno odbojnost in prožnost, zaščito pred udarci in nosilnost.
Naj vas lepo vreme zvabi na plano, razmigajte svoje mišice in skačite na trampolinu! Pri iskanju idej za preživljanje prostega časa na prostem, preberite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 200 € 0 € do 200 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. MQ (11)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.