Nasveti

Seznam potrebščin

Šotori in vse za spanje

Pohištvo

Kuhinja in jedilnica

Dodatki

Svetila

Piknik program

Karavaning

Počitnikovanje z avtodomom ali počitniško prikolico ponuja svobodo gibanja, saj omogoča bivanje v naravi, hkrati pa veliko mobilnost in aktivno preživljanje prostega časa.

Karavaning (caravanning) je v Sloveniji čedalje bolj priljubljen, saj je po nekaterih ocenah v naši državi registriranih že med 3000 in 4000 avtodomov, od katerih jih več kot polovica menja stanovalce, saj deluje kar nekaj izposojevalnic.

Za lastnike avtodomov in počitniških prikolic smo v izbranih Merkurjevih trgovskih centrih izdelkom za kampiranje dodali nabor približno 30 specializiranih izdelkov blagovne znamke Brunner, ki so nepogrešljivi za vsakega lastnika avtodoma ali prikolice: predšotor za minibuse, opozorilna tabla za previsna bremena, termoizolacije za vetrobranska stekla, pokrivala za kolesa, dodatna ogledala za mrtve kote, stopnice za avtodome, zagozde in podlage za niveliranje vozila ter električni adaptorji, poleg tega pa tudi nekaj drobnih pripomočkov, kot so LED svetilke za avtodom, dimenzijsko prilagojen koš za smeti, WC ščetka, 12-voltni sušilec za lase in podobni vsakdanji izdelki, prilagojeni za uporabo v avtodomu in počitniških prikolicah.

 

Oprema za kampiranje in piknike

Še vedno ne veste kako boste preživeli dopust? Naj vam predstavimo naš predlog, kako se spočiti in učinkovito preživeti počitnice. Ponujamo vam pestro izbiro šotorov in vse potrebne opreme za kampiranje. Nudimo bivalne šotore, spalne vreče, ležišča, podloge ter paviljone. Ker se zavedamo, da je v času kamipranja in piknikov kuhanje malo težje, vam ponujamo priročen pribor, kuhalnike, hladilne torbe in ostalo kuhinjsko opremo. Za boljšo vidljivost ponoči si zagotovite baterijsko ali plinsko svetilko, katero lahko zaradi svoje velikosti vzamete s seboj prav povsod. Pri nas boste tudi našli široko izbiro ležalnikov, omar, miz ter stolov, katere boste preprosto zložili in vzeli s seboj. Za popolno kampiranje pa vam predstavljamo še nepogrešljive dodatke za vse generacije. Ponujamo gugalne mreže, za brezskrbno ležanje pod borovci, plinske kartuše, zračne tlačilke, zavese ter toaletne pripomočke.

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 413
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 413
1 2 3 4 5

Oprema za kampiranje in piknike

Ste po duši pustolovci? Poletne dneve izkoristite za preživljanje časa v naravi. Če za svoje dopustniške dneve izberete kampiranje, se boste enostavno spočili in avanturistično preživeli počitnice. Vaš dopust bo tako drugačen od vsakdanjega življenjskega ritma.

Na kampiranje se lahko odpravite praktično kamorkoli – na sanjski otok, bližnje kraje ob vodah ali v hribe. Svetujemo, da pred odhodom na želeno lokacijo preverite, ali je kampiranje oz. šotorjenje dovoljeno in kakšne so druge morebitne omejitve.

Finančno najcenejši način kampiranja je kampiranje v šotoru, ki omogoča tudi najtesnejši stik z naravo. Na kampiranje se dobro pripravite, nakupite primerno in kakovostno opremo in izberite vam najljubšo lokacijo kampiranja.

Naj vam pri nakupu opreme pomagamo v Merkurju. Oglejte si široko ponudbo bivalnih šotorov, spalnih vreč, ležišč, podlog in paviljonov. Pripomočki za spanje, urejanje in zaščito kamping prostora, se med seboj razlikujejo glede na dimenzije in namen uporabe. Odvisno od števila nočitev in članov na dopustu izberite primerno velik šotor. Večji šotori vključujejo tudi prostor za pomožno kuhinjo ali shrambo, vsi pa so narejeni iz vodoodpornih materialov.

Če se odločite za šotorjenje, bo tudi priprava hrane bolj inovativna, prav vsak dan pa bo kot na pikniku. Na piknik druženje v toplih dnevih lahko povabite prijatelje in družino, s katerimi skupaj specite meso z žara, pripravite osvežilne in zdrave solate, predhodno pa lahko poskrbite celo za vse sladkosnede s peko lahkih sladic. Slastne jedi lahko ustvarite v osrčju narave, potrebujete le pravo opremo.

V Merkurjevi ponudbi so tako tudi drugi pripomočki, ki bodo poleg kampiranja olajšali organiziranje piknikov. Izberite priročen pribor, kuhalnike, hladilne torbe in ostalo kuhinjsko opremo. Peka na šotorjenju in pikniku bo najokusnejša z žarom – izbirajte med plinskimi in prilagojenimi žari.

Ponoči si za boljšo vidljivost zagotovite plinsko ali baterijsko svetilko, ki jo lahko zaradi velikosti s seboj vzamete prav povsod. Za udobno kampiranje se opremite z ležalniki, omarami, mizami in stoli, ki so zložljivi in lahki za prenašanje. Ležanje pod borovci bo brezskrbno, če s seboj odnesete plinske kartuše, zračne tlačilke, zavese in toaletne pripomočke.

Poskrbite za udobno opremo, varnost in naj bo vaše kampiranje sproščujoče! Če se na kampiranje odpravljate prvič, ne spreglejte nasvetov Merkurjevih strokovnjakov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj
Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj