• Natisni

Dodatki

Gugalne mreže

Nepogrešljivi pripomočki

Plinske kartuše

Toaletni pripomočki

Zavese

Zračne tlačilke

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Dodatki

Na dopustu so nepogrešljive dogodivščine, poskrbite pa tudi za čim večje udobje, saj bo prispevalo k hitrejši regeneraciji in počitku.

Ob šotoru, avtodomu, prikolici ali vikendu namestite gugalno mrežo, v kateri se boste odpočili, zadremali, prebrali dobro knjigo ali reševali križanke. Ne glede na velikost vam bo mreža zagotavljala veliko udobja, primerna pa je za družine, otroke, pare in ostale. Mreže so praktične za potovanja in taborjenja, saj zložene zavzamejo malo prostora.

Na šotorjenju in piknikih ne pozabite na nepogrešljive pripomočke, med katere sodijo vreče za suho hranjenje oblačil in drugih predmetov, nosilci vode, zložljiva vedra in metle. Z njimi boste lažje kuhali, skrbeli za red in čistočo v prostoru, vaše počitniško bivanje ali piknik druženje pa bo brezskrbno. Če si na plaži želite več zasebnosti, izberite ponjavo, ki hkrati zagotavlja učinkovito zaščito pred močnim morskim vetrom.

Kljub brezskrbnosti pa tudi na dopustu skrbite za urejeno okolico in v duhu ekološke ozaveščenosti poskrbite za odlaganje smeti v kompaktne koše s priloženimi vrečami za smeti. Če nameravate na dopustu ostati dlje časa, boste zagotovo želeli poskrbeti za svoja oblačila. Po pranju jih osušite na zložljivem sušilu za perilo, na katerega lahko po kopanju obesite tudi brisače.

Ker čas na šotorjenju in pikniku preživimo v naravi, smo velikokrat izpostavljeni vremenskim vplivom. Svoje predmete in oblačila lahko spravite v nepremočljivo vrečo, ki je primerna za taborjenje in tudi uporabo pri vodnih športih – veslanju, jadranju in ribarjenju.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 130 € 0 € do 130 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BRUNNER (23)
 2. CAMPINGAZ (16)
 3. EASY CAMP (4)
 4. EUROM-DENIS-TOYS (1)
 5. GORENC (1)
 6. INTEX (5)
 7. LESLI (1)
 8. MQ (6)
 9. OUTWELL (1)
 10. VICTORINOX (3)
 11. WEBER (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

VRSTA

 1. GUGALNA MREŽA (6)
 2. NEPOGREŠLJIV PRIPOMOČEK (18)
 3. PLINSKA KARTUŠA (7)
 4. SVETILKA (3)
 5. TOALETNI PRIPOMOČEK (14)
 6. ZAVESA (5)
 7. ZRAČNA TLAČILKA (7)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.