• Natisni

Dodatki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Nepogrešljivi pripomočki

Toaletni pripomočki

Plinske kartuše

Zračne tlačilke

Gugalne mreže

Zavese

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Dodatki

Na dopustu so nepogrešljive dogodivščine, poskrbite pa tudi za čim večje udobje, saj bo prispevalo k hitrejši regeneraciji in počitku.

Ob šotoru, avtodomu, prikolici ali vikendu namestite gugalno mrežo, v kateri se boste odpočili, zadremali, prebrali dobro knjigo ali reševali križanke. Ne glede na velikost vam bo mreža zagotavljala veliko udobja, primerna pa je za družine, otroke, pare in ostale. Mreže so praktične za potovanja in taborjenja, saj zložene zavzamejo malo prostora.

Na šotorjenju in piknikih ne pozabite na nepogrešljive pripomočke, med katere sodijo vreče za suho hranjenje oblačil in drugih predmetov, nosilci vode, zložljiva vedra in metle. Z njimi boste lažje kuhali, skrbeli za red in čistočo v prostoru, vaše počitniško bivanje ali piknik druženje pa bo brezskrbno. Če si na plaži želite več zasebnosti, izberite ponjavo, ki hkrati zagotavlja učinkovito zaščito pred močnim morskim vetrom.

Kljub brezskrbnosti pa tudi na dopustu skrbite za urejeno okolico in v duhu ekološke ozaveščenosti poskrbite za odlaganje smeti v kompaktne koše s priloženimi vrečami za smeti. Če nameravate na dopustu ostati dlje časa, boste zagotovo želeli poskrbeti za svoja oblačila. Po pranju jih osušite na zložljivem sušilu za perilo, na katerega lahko po kopanju obesite tudi brisače.

Ker čas na šotorjenju in pikniku preživimo v naravi, smo velikokrat izpostavljeni vremenskim vplivom. Svoje predmete in oblačila lahko spravite v nepremočljivo vrečo, ki je primerna za taborjenje in tudi uporabo pri vodnih športih – veslanju, jadranju in ribarjenju.

Preverite tudi Merkurjeve nasvete, maksimalno izkoristite lepe dni in uživajte v druženju na prostem!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 130 € 0 € do 130 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BRUNNER (24)
 2. CAMPINGAZ (13)
 3. EASY CAMP (4)
 4. EUROM-DENIS-TOYS (1)
 5. GORENC (1)
 6. INTEX (5)
 7. LESLI (1)
 8. MQ (6)
 9. OUTWELL (1)
 10. VICTORINOX (3)
 11. WEBER (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.