• Natisni

Kuhinja in jedilnica

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Hladilne torbe

Kuhinjska oprema in pripomočki

Jedilni pribor

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Kuhinja in jedilnica

Kuharski mojstri in začetniki s kuharsko žilico se tudi za odhod na dopustniški oddih pripravite na pripravo jedi – ker imate več časa, boste lahko več eksperimentirali. Poiščite navdih v novem kraju, ki ga boste obiskali, preizkusite nove recepte z drugačnimi začimbami in sestavinami, hkrati pa ne pozabite niti na svoje najljubše recepte, ki bodo poskrbeli za polne želodčke in zadovoljne obraze.

Če boste dopust preživeli na kampiranju, enostavno poskrbite, da bo kuhanje tudi na dopustu velik užitek. Ker na šotorjenju po navadi razpolagamo z manj prostora, razmišljajte večnamensko in svoj kuhinjski in jedilniški prostor prilagodite glede na število oseb, velikost prostora in potrebe.

Ko boste izbrali prostor za kampiranje ali piknike, poskrbite, da bo kuhinja stala v senci. To vam bo olajšalo pripravo hrane, hkrati pa sestavine ne bodo izpostavljene direktni sončni svetlobi. Svetujemo tudi, da pred odhodom na kampiranje načrtujete obroke, skrbno preračunate vse potrebne sestavine in s seboj vzamete živila, ki ne bodo zavzela veliko prostora.

Kjerkoli že boste počitnikovali ali si vzeli čas za kratek vikend oddih, si vzemite čas za gurmanske užitke in uživajte v pripravi odličnih obrokov, pri tem pa izberite opremo, ki je enostavna za shranjevanje in ne zasede veliko prostora. Tako jo boste lahko povsod uporabljali in kamorkoli prevažali.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo različne vrste kuhalnikov – plinski žar, žar za kampiranje in žar za enkratno uporabo. Omogočali vam bodo hitro pripravo, okus hrane pa bo več kot odličen.

Za uživanje v obrokih izberite tudi jedilni pribor, jedilne servise, krožnike in skodelice in kozarce. Za shranjevanje jedi in prigrizkov uporabite hladilno torbo, v kateri bodo vaši napitki ostali hladni in vas bodo osvežili na plaži ali pikniku.

Pripravite recepte, ideje za kombiniranje jedi in spakirajte opremo za kuhanje!

Preverite Merkurjeve nasvete!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 166 € 0 € do 166 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALUFIX (2)
 2. BRUNNER (12)
 3. CAMPINGAZ (17)
 4. CN CONTINETAL (7)
 5. EASY CAMP (9)
 6. FABRIZIO (1)
 7. GORENC (5)
 8. ISKRA (1)
 9. LIVING (10)
 10. OUTWELL (4)
 11. STEELPLAST (5)
Prikaži manj   Prikaži več  

PROSTORNINA

 1. 10 L (1)
 2. 14 L (2)
 3. 15 L (1)
 4. 18 L (1)
 5. 22 L (2)
 6. 25 L (1)
 7. 26 L (1)
 8. 27 L (1)
 9. 28 L (3)
 10. 30 L (2)
 11. 32 L (1)
 12. 36 L (2)
 13. 7 L (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.