• Natisni

Kuhinja in jedilnica

Hladilne torbe

Jedilni pribor

Kuhinjska oprema in pripomočki

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Kuhinja in jedilnica

Kuharski mojstri in začetniki s kuharsko žilico se tudi za odhod na dopustniški oddih pripravite na pripravo jedi – ker imate več časa, boste lahko več eksperimentirali. Poiščite navdih v novem kraju, ki ga boste obiskali, preizkusite nove recepte z drugačnimi začimbami in sestavinami, hkrati pa ne pozabite niti na svoje najljubše recepte, ki bodo poskrbeli za polne želodčke in zadovoljne obraze.

Če boste dopust preživeli na kampiranju, enostavno poskrbite, da bo kuhanje tudi na dopustu velik užitek. Ker na šotorjenju po navadi razpolagamo z manj prostora, razmišljajte večnamensko in svoj kuhinjski in jedilniški prostor prilagodite glede na število oseb, velikost prostora in potrebe.

Ko boste izbrali prostor za kampiranje ali piknike, poskrbite, da bo kuhinja stala v senci. To vam bo olajšalo pripravo hrane, hkrati pa sestavine ne bodo izpostavljene direktni sončni svetlobi. Svetujemo tudi, da pred odhodom na kampiranje načrtujete obroke, skrbno preračunate vse potrebne sestavine in s seboj vzamete živila, ki ne bodo zavzela veliko prostora.

Kjerkoli že boste počitnikovali ali si vzeli čas za kratek vikend oddih, si vzemite čas za gurmanske užitke in uživajte v pripravi odličnih obrokov, pri tem pa izberite opremo, ki je enostavna za shranjevanje in ne zasede veliko prostora. Tako jo boste lahko povsod uporabljali in kamorkoli prevažali.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo različne vrste kuhalnikov – plinski žar, žar za kampiranje in žar za enkratno uporabo. Omogočali vam bodo hitro pripravo, okus hrane pa bo več kot odličen.

Za uživanje v obrokih izberite tudi jedilni pribor, jedilne servise, krožnike in skodelice in kozarce. Za shranjevanje jedi in prigrizkov uporabite hladilno torbo, v kateri bodo vaši napitki ostali hladni in vas bodo osvežili na plaži ali pikniku.

Pripravite recepte, ideje za kombiniranje jedi in spakirajte opremo za kuhanje!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 166 € 0 € do 166 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALUFIX (2)
 2. BRUNNER (12)
 3. CAMPINGAZ (17)
 4. CN CONTINETAL (7)
 5. EASY CAMP (9)
 6. FABRIZIO (1)
 7. GORENC (5)
 8. ISKRA (1)
 9. LIVING (10)
 10. OUTWELL (4)
 11. STEELPLAST (8)
Prikaži manj   Prikaži več  

MOČ

 1. 0,8 KW (1)
 2. 2,2 KW (1)

VRSTA

 1. HLADILNA TORBA (29)
 2. JEDILNI PRIBOR (19)
 3. KUHINJSKA OPREMA IN PRIPOMOČKI (26)

ŠTEVILO GORILNIKOV

 1. 1 (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.