• Natisni

Svetila

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Baterijske svetilke

Plinske svetilke

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 10
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 10
1 2

Svetila

Ležerni dnevi, ki nas obiščejo spomladi in poleti, ponujajo veliko možnosti za druženje na prostem. S prijatelji in družino, v primeru praznovanj rojstnih dni, obletnic ali kar tako, organizirajte piknik druženja. S temi si lahko dodatno popestrite tudi šotorjenje na morski ali rečni obali.

Druženja se velikokrat zavlečejo pozno v noč, zato je potrebno poskrbeti za dobro osvetlitev. Če javna osvetlitev ni urejena, lahko uporabite LED, solarne ali ročne baterijske svetilke v primerih, ko druge vrste osvetlitve niso na voljo.

Ročne baterijske svetilke vzemite s seboj vedno na pot, saj vam bodo lahko pomagale v marsikateri zagati. Nekateri modeli omogočajo dodatno montažo nosilcev za čelado, pas ali kolo. Svetilke ne pozabite vzeti s seboj na šotorjenje, uporabite pa jo lahko tudi v jamarstvu. Odlikuje jih varčnost, dolga življenjska doba in primernost tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi LED lučke, s katerimi lahko zunanjost in notranjost hiše okrasite v božičnih in novoletnih prazničnih dneh in pričarate posebno domače vzdušje. Lučke se odlično podajo tudi na vrt, kjer skupaj z naravnimi elementi ustvarijo romantično in zasanjano atmosfero. Če imate radi svetilno okrasje in se zavedate pomena barv, bodite drzni in med seboj kombinirajte različne vrste razsvetljave. Dosežete lahko klasičen ali zelo sodoben učinek in osvetlitev prilagajate različnim priložnostim.

Tisti bolj igrivi lahko pisane lučke dodate tudi šotoru, avtodomu ali prikolici in ustvarite poseben prostor, ki bo vabil k druženju in poskrbel za zabavno ozračje. Izberete lahko lučke v obliki bunk, kroglic, tematsko obarvanih božičkov, smrekic in drugih modelov.

Svetila lahko brez skrbi uporabljate v hiši, stanovanju, skladiščih, poslovnih prostorih ali kjerkoli zunaj, saj so posebej prilagojena tako za notranjo kot zunanjo uporabo. So varčna, odlikuje pa jih dolga življenjska doba in trpežnost.

Preverite Merkurjeve nasvete!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 29 € 0 € do 29 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BRUNNER (3)
  2. CAMPINGAZ (4)
  3. EASY CAMP (1)
  4. OUTWELL (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.