• Natisni

Svetila

Baterijske svetilke

Plinske svetilke

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 6
na stran
Št. zadetkov: 6

Svetila

Ležerni dnevi, ki nas obiščejo spomladi in poleti, ponujajo veliko možnosti za druženje na prostem. S prijatelji in družino, v primeru praznovanj rojstnih dni, obletnic ali kar tako, organizirajte piknik druženja. S temi si lahko dodatno popestrite tudi šotorjenje na morski ali rečni obali.

Druženja se velikokrat zavlečejo pozno v noč, zato je potrebno poskrbeti za dobro osvetlitev. Če javna osvetlitev ni urejena, lahko uporabite LED, solarne ali ročne baterijske svetilke v primerih, ko druge vrste osvetlitve niso na voljo.

Ročne baterijske svetilke vzemite s seboj vedno na pot, saj vam bodo lahko pomagale v marsikateri zagati. Nekateri modeli omogočajo dodatno montažo nosilcev za čelado, pas ali kolo. Svetilke ne pozabite vzeti s seboj na šotorjenje, uporabite pa jo lahko tudi v jamarstvu. Odlikuje jih varčnost, dolga življenjska doba in primernost tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo tudi LED lučke, s katerimi lahko zunanjost in notranjost hiše okrasite v božičnih in novoletnih prazničnih dneh in pričarate posebno domače vzdušje. Lučke se odlično podajo tudi na vrt, kjer skupaj z naravnimi elementi ustvarijo romantično in zasanjano atmosfero. Če imate radi svetilno okrasje in se zavedate pomena barv, bodite drzni in med seboj kombinirajte različne vrste razsvetljave. Dosežete lahko klasičen ali zelo sodoben učinek in osvetlitev prilagajate različnim priložnostim.

Tisti bolj igrivi lahko pisane lučke dodate tudi šotoru, avtodomu ali prikolici in ustvarite poseben prostor, ki bo vabil k druženju in poskrbel za zabavno ozračje. Izberete lahko lučke v obliki bunk, kroglic, tematsko obarvanih božičkov, smrekic in drugih modelov.

Svetila lahko brez skrbi uporabljate v hiši, stanovanju, skladiščih, poslovnih prostorih ali kjerkoli zunaj, saj so posebej prilagojena tako za notranjo kot zunanjo uporabo. So varčna, odlikuje pa jih dolga življenjska doba in trpežnost.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 29 € 0 € do 29 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BRUNNER (3)
  2. EASY CAMP (1)
  3. OUTWELL (2)

VRSTA

  1. SVETILKA (5)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.