• Natisni

Poletna oprema

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Napihljive blazine

Plavalni pripomočki

Čolni

Ležalke

Plažni šotori

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 29
1 2 3 4
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 29
1 2 3 4

Poletna oprema

Odštevate zadnje dneve do odhoda na dopust? Sončno vreme vabi na morje, reke in jezera. Načrtujte poletni oddih, da bo varen in karseda zabaven.

V vročih dneh se opremite z obvezno poletno opremo, ki vam bo pomagala do ohladitve in osvežitve. Poletni dnevi so rezervirani za sonce, uživanje, dogodivščine in nove zgodbe. Polepšajte jih z opremo, ki bo vaše počitniško bivanje naredila razburljivejše in bolj sproščeno.

Če vaš idealni dopust predstavlja poležavanje na plaži, to počnite na udobni ležalki, ki vas bo ponesla v spanec, služila kot prijetna podlaga, medtem ko boste brali; ležalko pa lahko uporabite tudi na domačem vrtu ali terasi. Primerne so tudi za bolj športne in gibčne tipe, ki se pred aerobno vadbo želijo dobro raztegniti in opraviti nekaj preprostih razteznih vaj.

Tisti, ki ne počivate niti na dopustu, si namesto počitka privoščite veslanje s čolni, ki so primerni za dve osebi ali več. Na večjih modelih čolnov ali kajakih se lahko pelje tudi cela družina. Z njimi veslajte v mirnih vodah, začetniki pa se pred uporabo poučite o veslanju in ravnanju s čolni.

Ljubitelji vode in plavanja bodo uživali v uporabi napihljivih blazin, ki so na voljo v različnih dimenzijah za večje in igrivih modelih za manjše plavalce. Otrokom bodo še posebej všeč blazine v obliki delfinov, napihljive igrače v obliki gradu in pisane barve običajnih blazin.

Tisti, ki se želite na plaži skriti pred soncem, s seboj odnesite plažne šotore. Pomagali vam bodo pri hlajenju in skrivanju pred močnimi sončnimi žarki. Izberite šotor primerne velikosti, ki bo zasedel čim manj prostora ter tako koristil vsem, ki se v dopustniškem času odločijo za kampiranje.

Se na dopust odpravljate z otroki, ki še ne znajo plavati? Za njihovo varnost poskrbite s plavalnimi pripomočki, med katere spadajo »rokavčki« in plavalne tube. Svetujemo, da otrok kljub temu ne spustite z oči in vzdržujete nadzor nad njimi, ko so v in ob vodi.

Vodne užitke si popestrite s plavalnimi dodatki, ki vam bo popestrila dopust tako na morski kot sladkovodni plaži ob jezerih ali rekah. Povečajte svoj užitek in izkoristite dopust - naj vam bodo v navdih nasveti Merkurjevih strokovnjakov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 259 € 0 € do 259 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIVA (3)
  2. BRUNNER (2)
  3. CAMPINGAZ (8)
  4. EUROM-DENIS-TOYS (1)
  5. FORUM (1)
  6. INTEX (11)
  7. MQ (2)
  8. PLANET POOL (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.