• Natisni

Čolni

na stran
Št. zadetkov: 5
na stran
Št. zadetkov: 5

Čolni

Če si dopusta ne predstavljate brez vodnih užitkov, se lahko dodatno razvedrite z vožnjo s čolni na jezeru ali po morju. Zase, svojo družino ali prijatelje, poiščite dovolj velik čoln, s katerim boste lahko varno pluli.

Čolni lahko služijo kot pravo prevozno sredstvo, za zabavo ali pa jih uporabite za rekreacijo. Napihljivi čolni so primerni tako za turiste kot tudi ribiče in druge ljubitelje narave. Poleg plavanja in poležavanja na plaži se odločite za sproščujočo plovbo s čolnom.

Svetujemo, da se pred uporabo čolna pozanimate o osnovnih zakonitostih veslanja in uporabi čolna v različnih vrstah vod, prav tako pa bodite pozorni v plitvinah.

V Merkurjevi ponudbi se nahajajo čolni različnih velikosti, primerni za več oseb. Nekateri med njimi so opremljeni z opremo za montažo električnega motorja, na voljo pa so tudi kajaki, ki so kot nalašč za daljše razdalje in dlje trajajoče športne aktivnosti.

Nekateri čolni imajo priloženo vso potrebno opremo – par vesel, nožne tlačilke, prenosne torbe, ventile in vrvi. Zloženi čolni ne zahtevajo veliko prostora za prevažanje in shranjevanje.

Dodajte čolne med obvezno poletno opremo, s katero se lahko odpravite na jezera ali morje – velikokrat pa so odlična izbira tudi za vse, ki radi kampirate.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 259 € 0 € do 259 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CAMPINGAZ (5)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.