• Natisni

Čolni

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 7
na stran
Št. zadetkov: 7

Čolni

Če si dopusta ne predstavljate brez vodnih užitkov, se lahko dodatno razvedrite z vožnjo s čolni na jezeru ali po morju. Zase, svojo družino ali prijatelje, poiščite dovolj velik čoln, s katerim boste lahko varno pluli.

Čolni lahko služijo kot pravo prevozno sredstvo, za zabavo ali pa jih uporabite za rekreacijo. Napihljivi čolni so primerni tako za turiste kot tudi ribiče in druge ljubitelje narave. Poleg plavanja in poležavanja na plaži se odločite za sproščujočo plovbo s čolnom.

Svetujemo, da se pred uporabo čolna pozanimate o osnovnih zakonitostih veslanja in uporabi čolna v različnih vrstah vod, prav tako pa bodite pozorni v plitvinah.

V Merkurjevi ponudbi se nahajajo čolni različnih velikosti, primerni za več oseb. Nekateri med njimi so opremljeni z opremo za montažo električnega motorja, na voljo pa so tudi kajaki, ki so kot nalašč za daljše razdalje in dlje trajajoče športne aktivnosti.

Nekateri čolni imajo priloženo vso potrebno opremo – par vesel, nožne tlačilke, prenosne torbe, ventile in vrvi. Zloženi čolni ne zahtevajo veliko prostora za prevažanje in shranjevanje.

Dodajte čolne med obvezno poletno opremo, s katero se lahko odpravite na jezera ali morje – velikokrat pa so odlična izbira tudi za vse, ki radi kampirate.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 259 € 0 € do 259 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CAMPINGAZ (5)
  2. INTEX (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.