• Natisni

Ležalke

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 5
na stran
Št. zadetkov: 5

Ležalke

Če vam smisel dopusta predstavlja ležanje na plaži, to počnite na udobni podlagi. Čas na plaži, vrtu ali terasi izkoristite za branje dobrih knjig, listanje revij in reševanje križank – aktivnosti, za katere imate v drugih delih leta precej manj časa.

Poletno dopustovanje in ležerno razpoloženje dopolnite z izbiro udobnih plažnih ležalk. V Merkurjevi ponudbi so slamnate ali tekstilne ležalke, izbirate pa jih lahko tudi glede na najljubše barve, saj so na voljo enobarvne in take z vzorčnimi motivi.

Ležalke lahko vzamete povsod s seboj in jih položite na kakršnokoli podlago – pesek, kamenje, mivko, gozdno podlago, travo in kamenje, saj so podlage tekstilnih ležalk nepremočljive in zelo trpežne. Majhne praske in odrgnine ne bodo zmanjšale njihove učinkovitosti. Ležalke lahko vzamete tudi s seboj na piknik, na njih celo obedujete in igrate družabne igre.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 14 € 0 € do 14 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIVA (3)
  2. BRUNNER (1)
  3. EUROM-DENIS-TOYS (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.