• Natisni

Napihljive blazine

na stran
Št. zadetkov: 4
na stran
Št. zadetkov: 4

Napihljive blazine

Se v poletnih dneh radi osvežite v morju, reki ali jezeru? Vsak prost in lep dan izkoristite za preživljanje časa v naravi in s svojimi najdražjimi, dnevne oddihe pa načrtujte vnaprej, da boste nanje pripravljeni.

Uživanje v vodi popestrite z napihljivimi blazinami, s katerimi bo zabava zagotovljena. Najmlajše razveselite z napihljivimi bazenčki s toboganom za najmlajše, med katerimi so nekateri modeli primerni tudi za domačo igralnico. Otroci bodo posebej navdušeni nad napihljivimi igračami v obliki delfina in gradu. Nekateri modeli blazin za otroke vsebujejo dva ročaja, ki bosta olajšala uporabo blazine in dvigovanje nanjo iz morja.

Starejši izberite večje in običajne vodne blazine različnih barv in dimenzij, s katerimi boste udobno lebdeli na vodi. Na blazinah lahko ležite in sedite, ali pa vam služijo kot opora, če se pri plavanju preveč utrudite. Izberete lahko tudi blazino z mrežastim dnom, ki prepušča vodo in je zato idealna rešitev za vroče dni.

Ko napihljivih blazin ne potrebujete, jih dobro posušite in izven sezone shranite na suhem prostoru.

Napihljive blazine lahko uporabite v mirnih vodah, morju, jezeru ali kar domačem bazenu. Blazine vam lahko olajšajo vhod v hladnejšo vodo.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 25 € 0 € do 25 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. INTEX (3)
  2. PLANET POOL (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.