• Natisni

Napihljive blazine

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 8
na stran
Št. zadetkov: 8

Napihljive blazine

Se v poletnih dneh radi osvežite v morju, reki ali jezeru? Vsak prost in lep dan izkoristite za preživljanje časa v naravi in s svojimi najdražjimi, dnevne oddihe pa načrtujte vnaprej, da boste nanje pripravljeni.

Uživanje v vodi popestrite z napihljivimi blazinami, s katerimi bo zabava zagotovljena. Najmlajše razveselite z napihljivimi bazenčki s toboganom za najmlajše, med katerimi so nekateri modeli primerni tudi za domačo igralnico. Otroci bodo posebej navdušeni nad napihljivimi igračami v obliki delfina in gradu. Nekateri modeli blazin za otroke vsebujejo dva ročaja, ki bosta olajšala uporabo blazine in dvigovanje nanjo iz morja.

Starejši izberite večje in običajne vodne blazine različnih barv in dimenzij, s katerimi boste udobno lebdeli na vodi. Na blazinah lahko ležite in sedite, ali pa vam služijo kot opora, če se pri plavanju preveč utrudite. Izberete lahko tudi blazino z mrežastim dnom, ki prepušča vodo in je zato idealna rešitev za vroče dni.

Ko napihljivih blazin ne potrebujete, jih dobro posušite in izven sezone shranite na suhem prostoru.

Napihljive blazine lahko uporabite v mirnih vodah, morju, jezeru ali kar domačem bazenu. Blazine vam lahko olajšajo vhod v hladnejšo vodo.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 15 € 0 € do 15 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. INTEX (7)
  2. PLANET POOL (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.