• Natisni

Plavalni pripomočki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 6
na stran
Št. zadetkov: 6

Plavalni pripomočki

Se na oddih odpravljate skupaj z otroki? Poskrbite za njihove aktivno preživljanje počitnic. Otroško veselje in razigranost sta v poletnem času še večji, saj so veseli časa, ki ga starši preživijo z njimi, prav tako pa se navdušujejo tudi nad vodno zabavo.

Starši poskrbite za varnost svojih otrok, še posebej tistih, ki so neplavalci. Opremite jih s plavalnimi pripomočki, med katere spadajo rokavčki, med katerimi imajo nekateri tudi prilagodljivo varnostno sponko in omogočajo svobodno gibanje v vodi ali na plaži.

Izberite otroku primerne rokavčke in drugo opremo, s pomočjo katerih se bodo plavanja naučili na varen in udoben način, hkrati pa bo lažje tudi njihovo prvo srečanje z vodo. Rokavčki so primerni za kopanje v slani in klorirani vodi, zaradi njihove majhne velikosti pa jih lahko s seboj vzamete kamorkoli.

Plavalni rokavčki so obvezna poletna oprema vsake mlade družinice, ki se skupaj odpravlja na kampiranje ali dopustovati na plažo. Najmlajši bodo uživali v poletnih igrivostih, vi pa boste medtem brez skrbi.

Dodatno zabavo si lahko zagotovite z uporabo plavalnih tub iz umetne penaste mase. Tube so odličen pripomoček za igro v vodi, učenje plavanja in tudi za vodni fitnes. Tube uporabljate tako, da jo namestite pod rokami in omogočite premikanje nog. Primerne so za otroke, ki se v vodi že znajo gibati z rokami in nogami, s tubo pa bodo ugotovili pravilen položaj in se naučili samostojnega plavanja.

Ko plavalnih pripomočkov ne potrebujete, jih dobro posušite in izven sezone shranite na suhem prostoru.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 24 € 0 € do 24 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CAMPINGAZ (3)
  2. FORUM (1)
  3. INTEX (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.