Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 3
na stran
Št. zadetkov: 3

Plažni šotori

Ne pustite, da vam karkoli pokvari brezskrbno poležavanje v toplih dneh. Zaščitite se pred močnimi sončnimi žarki in vetrom, s seboj prinesena živila pa skrijte pred neposredno sončno svetlobo.

Če na dopustu veliko časa preživite na plaži, v parkih, ob jezerih ali na domačem vrtu, uporabite plažni senčnik – šotor, ki zagotavlja UV zaščito in vam zagotavlja senco in zadostno zračenje. Šotori so popolnoma enostavni za postavljanje, namestite pa jih na dovolj veliko mesto, kjer ne bodo nikogar in ničesar ovirali.

Plažni šotori vzamejo le nekaj minut za postavitev, njihovo shranjevanje pa je enostavno. Ko so zloženi, zasedejo malo prostora, zato jih boste lahko prevažali kamorkoli. Prav zaradi praktičnosti so najbolj primerni za tiste, ki se odločate za kampiranje in varčujete s prostorom. Uporabite ga lahko kot dodatek bivalnemu šotoru, avtodomu ali bivalni prikolici.

Pretirano sončenje je lahko škodljivo za vaše zdravje, zato se pred soncem, vetrom in nadležnimi pogledi skrijte v udoben šotor.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 22 € 0 € do 22 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BRUNNER (1)
  2. MQ (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.