• Natisni

Izdelava nakita: dodatki in orodje

10 % popust na ustvarjalni program RAYER

Popust velja od 22. 6. do 10. 7. 2017 za izdelke RAYHER za ustvarjanje na zalogi oz. do prodaje zalog. Ne velja za izdelke vključene v druge Merkurjeve akcije. Ne velja v franšiznih prodajalnah.

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
  1.  
Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 91
1 2 3 4 5
Akcija
DODATKI, ORODJE ZA NAKIT RAYHER ŽICA MEDENINA, 0.8 MM 6 M
-10%
Akcija
DODATKI, ORODJE ZA NAKIT RAYHER ŽICA POSREBR., 0.6 MM 10 M
-10%
Akcija
DODATKI, ORODJE ZA NAKIT RAYHER KLEŠČE ZA NAKIT, PLOŠČATE
-10%
Akcija
DODATKI, ORODJE ZA NAKIT RAYHER LAKS. 0.50 MM 25 M
-10%

DODATKI, ORODJE ZA NAKIT RAYHER LAKS. 0.50 MM 25 M

Cena: 1,79 €

Akcijska cena: 1,61 € /KOS

 

Popust: 0,18 €

na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 91
1 2 3 4 5

Izdelava nakita: dodatki in orodje

Za vse, ki radi ustvarjate lasten nakit, boste v Merkurjevi ponudbi našli vse, da bo vaš nakit res unikaten in inovativen. Za kakovostno izdelan nakit potrebujete ustrezno oblikovane zaključke, posebne oblikovalske klešče, vrvico, žico ali laks. Naj vas kreativnost popelje in uživajte v tistem kar vas veseli. Nakit lahko ustvarite iz modelirne mase ali s pomočjo perlic.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 7 € 0 € do 7 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. RAYHER (91)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.