NAKUP IN VZDRŽEVANJE VRTNE GARNITURE

UTRINKI Z NAŠIH PRODAJNIH MEST

STORITVE IN PLAČILNI POGOJI

Dostava

BREZPLAČNA DOSTAVA pri nakupu v spletni trgovini nad 40 €.

Več

Financiranje

Možnost obročnega plačevanja do 36 obrokov.

Več

Seštevanje nakupov

Nakupi se ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja seštevajo.

Več

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

pohištvosedežnemizegarniturestoliklopVrtnegarnituraGasilskamerkurpopustmizamizicasprostitevakcijapohistvouživanjekotnasedežnajedilnekuhinjskeklopiudobjeusnjenepisalnetrendugodnokotneprevijalnemizicegalerijasenčilapisalnajedilnoGotovinskibalkonskedodatkiblazinegugalnicenasvetijedilnaGostinskeGostinskiklubskaVrtniBalkonskoPlastičnoUmetniratanLesenoKovinskopomerizležiščemrazgledBuyBest

Vrtno pohištvo

Prijetne temperature vabijo na svež zrak in preživljanje prostega časa na vrtu in okolici hiše. Poleg vrtnih opravil so spomladi in poleti vabljivi tudi večerno hlajenje na terasi, druženje ob slastni hrani na pikniku, poležavanje na soncu, otroci pa se na vrtu lahko varno in zabavno poigrajo.

Če si želite udobnega preživljanja časa na vrtu, lahko v Merkurjevi ponudbi izbirate med vsemi potrebnimi izdelki, ki se bodo prilagajali vašim željam in stilu vašega doma. Ker je vrt eden pomembnejših bivalnih prostorov, izberite barve in kombinacije, ki bodo skladne s preostalo okolico, idealne za miren počitek in sproščujoče druženje. Vrtno garnituro izberite glede na njeno težo in velikost, zahtevnost ohranjevanja in vzdrževanja, udobje in trpežnost.

Priporočamo vam izbiro kvalitetnih garnitur iz umetnega ratana, saj so zahvaljujoč materialu UV odporne in enostavne za vzdrževanje. Garniture s pripadajočo mizo in stoli omogočajo številne možnosti postavitve – kotno in klasično, barve ratana in pripadajočih snemljivih blazin pa izbirajte z domišljijo in mislijo na popestritev vrtnega dogajanja. 

Tisti, ki bi pohištvo raje izbrali sami, lahko kombinirate različne mize in stole, ki bodo zagotovili udobje, veliko in dobro izkoriščenost prostora. Glede na želeno stopnjo vzdrževanja izberite material – umetni ratan, aluminij, kovino in želene oblike – kvadratne, okrogle, pravokotne ali okrogle.

Imate manjši vrt? Potem izberite zložljive mize in stole, ki ne bodo zasedle preveč prostora. Če želite vaš vrt še dodatno naravno obarvati, nanj postavite klopi, ki z naravnimi materiali lepo dopolnijo okolico. Klopi uporabite za sedenje, kratek počitek, hkrati pa so lahko poseben dekorativni element, ki ga dodatno okrasite s cvetjem ali papirnatimi dodatki.

Udobno ležanje na soncu bo še prijetnejše s kakovostnimi ležalniki, ki jih postavite pod senčnike in tako poskrbite za ustrezno zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki. Naj bo vaš počitek sproščujoč, miren in ležeren.

Senčila omogočajo hlajenje in prijetno zavetje pred vročino, s tem pa večje vrtne užitke od druženju in peki na žaru. Vrtno pohištvo je glavni okras vašemu lepo urejenemu vrtu, zato domišljiji prepustite izbiro barv, materialov in oblik. Pohištvo lahko uredite minimalistično, klasično ali bolj sodobno z drugačnimi materiali.

Če potrebujete nasvet za poletno ureditev vrta, preberite nasvet in prepustite pot domišljiji!

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj
Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj