• Natisni

Gugalnice

Izkoristite ugodnosti ob spletnem nakupu izdelkov

Brezplačna dostava

Brezplačno vračilo izdelkov

Preberi nasvete

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj

Cesta Staneta Žagarja 67

4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91

E-naslov: nakup@merkur.si

Zapri

Merkurjevi praktični nasveti

Preberite odlične Merkurjeve nasvete za izbiro ali uporabo izdelkov. Med našimi nasveti boste našli tudi razna priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite pri denarju. Lotite se domačih projektov. Z našimi nasveti in namigi boste izbrali prave izdelke, vaša vsakodnevna opravila pa bodo enostavna.

Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite.

Preberite nasvete.

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 4
na stran
Št. zadetkov: 4

Gugalnice

Za uživanje na vrtu, terasi, balkonu ali kar tako – izberite svojo gugalnico! Z gugalnico lahko opremite in okrasite vrt ali dvorišče ter tako popestrite druženje. Gugalnice so primerne za uporabo v toplejšem vremenu, hkrati pa vas tudi ščitijo pred močnimi sončnimi žarki. Nežno zibanje bo polepšalo popoldanske počitke, navdušilo otroke in vam omogočilo prijetno branje knjig.

Gugalnice so funkcionalen izdelek, uporaben za vse člane družine, ki hkrati odlično popestri sodobni izgled vrta. Nadgradite svoj dnevni ritual v kratek oddih na gugalnici, ki vas bo napolnil z močjo za opravljanje delovnih nalog. Izbira gugalnice je odvisna od velikosti prostora, kjer jo želite namestiti, in vaših preferenc v urejanju okolice. V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med enobarvnimi ali vzorčnimi gugalnicami, ki so zaradi kovinskega ogrodja dobro stabilne. Baldahin nudi dobro zaščito pred soncem in skrbi, da vam med počitkom ni prevroče.

Pri večini modelov gugalnic lahko naslone spremenite v ležišče, nekateri pa so opremljeni celo s praktičnimi odlagalnimi mesti za kozarce. Gugalnice so izdelane iz materialov vrhunske kakovosti in izdelave. Glede na število družinskih članov ali prijateljev lahko izbirate med gugalnicami za dve, tri ali štiri osebe.

Gugalnico postavite v vrtni kotiček, priredite piknik in opazili boste, kako bodo vaši gostje navdušeni nad guganjem! Gugalnice so primerne tako za otroško igro ali kot gugalno sedalo za mlajše, hkrati pa se na njem lahko dobro odpočijejo tudi starejši. Priporočamo, da gugalnice postavite na dovolj veliko površino, kjer vas ne bo nič oviralo pri guganju, hkrati pa gugalnica ne bo udarjala ob druge predmete. Izberite svojo gugalnico, se udobno namestite in uživajte v lepih dnevih!

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma, preberite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 430 € 0 € do 430 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. DAJAR (2)
 2. SCAB (2)

LINIJA

 1. Duca (1)
 2. Master (1)

MATERIAL OGRODJA

 1. KOVINA (4)

ZA ŠTEVILO OSEB

 1. 4 (3)

LINIJA

 1. DUCA (1)
 2. MASTER (1)
 3. RAVENNA (1)
 4. TORA (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.