• Natisni

Stoli

Izkoristite ugodnosti ob spletnem nakupu izdelkov

Brezplačna dostava

Brezplačno vračilo izdelkov

Preberi nasvete

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj

Cesta Staneta Žagarja 67

4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91

E-naslov: nakup@merkur.si

Zapri

Merkurjevi praktični nasveti

Preberite odlične Merkurjeve nasvete za izbiro ali uporabo izdelkov. Med našimi nasveti boste našli tudi razna priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite pri denarju. Lotite se domačih projektov. Z našimi nasveti in namigi boste izbrali prave izdelke, vaša vsakodnevna opravila pa bodo enostavna.

Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite.

Preberite nasvete.

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 53
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 53
1 2 3 4 5

Stoli

Radi posedate na vrtu? Da boste to počeli še raje, izberite udobne stole, ki bodo dopolnili preostale kose vrtnega pohištva. Ne zanemarite urejanja vrtnega prostora, saj lahko na njem preživite veliko prostega časa, hkrati pa lahko vrt tudi funkcionalno dopolnijo.

Pomladno in poletno toplo sonce vabi k zunanjemu druženju in preživljanju prostega časa na prostem, toplo vreme pa izkoristite za druženje s prijatelji, ki jih povabite na kosila ali večerje.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo stoli v različnih barvah in materialih, iz umetnega ratana, kovine in tekstila. Imate sodobno urejeno okolico? S stoli lahko videz zaostrite in dodatno poudarite, hkrati pa uredite prostor, kjer izražate svoj slog in osebnost. Stoli v ponudbi so namenjeni za sedenje ob jedilnih mizah, hkrati pa tudi za počitek v senci. Ko jih v hladnejših jesenskih in zimskih mesecih ne boste več potrebovali, so na voljo tudi zložljivi stoli, ki bodo zavzeli manj prostora kot nezložljivi.

Gostinci, ki želite svojim obiskovalcem zagotoviti prvovrstno doživetje ob obisku lokala ali restavracije, izberite med posebej prilagojenimi in trpežnimi stoli v različnih barvah in materialih, ki so lahki za prenašanje.

Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa na vrtu in opremljanje okolice doma, preberite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 160 € 0 € do 160 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. BIVA (15)
 2. DAJAR (1)
 3. GRAND SOLEIL (1)
 4. GREEN BOHEME (9)
 5. HABERKORN (1)
 6. INTERIO (1)
 7. MFG FREIZEITMÖBEL (2)
 8. MQ (7)
 9. NEWSTORM (2)
 10. RONDO (3)
 11. SCAB (9)
 12. UPON (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

LINIJA

 1. Boulevard/Zingst (1)
 2. City (11)
 3. Daddy/Queen (2)
 4. Elliot (1)
 5. Ibiza (1)
 6. Kansas (1)
 7. Maja (1)
 8. Malaga/Messina (2)
 9. Napoli (1)
 10. Palermo (1)
 11. Parma (1)
 12. Portobello (1)
 13. Scab (4)
 14. Verona (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

BARVA

 1. BELA (10)
 2. BEŽ (2)
 3. BORDO (1)
 4. ČRNA (10)
 5. ČRNO/RJAVA (3)
 6. RJAVA (1)
 7. SIVA (3)
 8. ZELENA (3)
Prikaži manj   Prikaži več  

BARVA OGRODJA

 1. ANTRACIT (3)
 2. BELA (1)
 3. ČRNA (1)

MATERIAL

 1. PP (16)
 2. TEKSTILEN (6)
 3. UMETNI RATAN (11)

MATERIAL OGRODJA

 1. ALU (15)
 2. KOVINA (8)

VRSTA LESA

 1. AKACIJA (6)
 2. EKSOTIČNI TRDI LES (1)
 3. TIK (1)

VRSTA STOLA

 1. NEZLOŽLJIV (22)
 2. ZLOŽLJIV (14)

LINIJA

 1. BOLZANO (1)
 2. BOULEVARD/ZINGST (2)
 3. CITY (12)
 4. DADDY/QUEEN (2)
 5. ELLIOT (2)
 6. IBIZA (2)
 7. KANSAS (1)
 8. MAJA (2)
 9. MALAGA/MESSINA (4)
 10. NAPOLI (1)
 11. NYBRO (2)
 12. PALERMO (1)
 13. PARMA (1)
 14. ROMA/KORAL (1)
 15. SCAB (7)
 16. SIENA (1)
 17. TOSCANA (3)
 18. VANCOUVER (2)
 19. VERONA/MODENA (4)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.