• Natisni

Vrtne garniture

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 19
1 2 3
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 19
1 2 3

Vrtne garniture

Spomladi in poleti pozdravimo lepo in toplo vreme, ki nas vabi, da več časa preživimo zunaj in v okolici doma. Zabavno vzdušje boste lažje pričarali s kakovostnim vrtnim pohištvom po svojem okusu, željah in prilagajanju stilu vaše hiše ali domovanja. Za udobno druženje, piknike, rojstnodnevna in druga slavja opremite svoj vrt z vrtno garnituro, ki je v Merkurjevih centrih na voljo v različnih materialih. V vrtni kotiček postavite vrtne garniture iz aluminija, kovine, lesa, naravnega ali umetnega ratana in tekstila. Garniture sestavljajo stoli in mize, hkrati pa lahko vrtne garniture prilagodite svojemu okusu z izbiro barv blazin in drugih dodatkov.

Garnituro prilagodite namenu uporabe – če v poletnih dnevih večkrat prirejate piknike in skupaj s prijatelji preizkušate nove recepte za peko na žaru, izberite jedilne garniture s prilagojeno velikostjo mize in ujemajočimi stoli. Jedilne garniture lahko ob sončnem vremenu uporabljate tudi vsakodnevno za skupno obedovanje ob kosilu ali večerji in izkoristite čas s svojimi najbližjimi. Garniture so primerne za obrok na prostem, hkrati pa udobne blazine omogočajo počitek. Za tiste, ki želijo vrtno pohištvo prilagoditi svoji potrebi po udobju, jo nameniti za uživanje in druženje ob pijači, praznovanju in se sproščati ali pa jo postaviti na morski vikend, so primerne lounge garniture. Te so izdelane iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki so enostavni za vzdrževanje, dopolnite pa jih lahko z barvnimi in mehkimi blazinami.

Če se ukvarjate z gostinstvom ali dopolnjujete svoje delovne prostore na sodobnejši način, v Merkurjevi ponudbi izberite diskretne in kakovostno izdelane kose pohištva, ki so prostorsko varčni za shranjevanje in preprosti za vzdrževanje in čiščenje. Vrtne garniture so namenjene vsem, ki kotičke vrta ali terase namenjajo sproščanju in počitku. Svoj vrt in okolico doma dopolnite s prijetnimi vrtnimi garniturami, ki vam bodo polepšale pomlad in poletje.

V družbi cvetlic in rastlin se nadihajte svežega zraka, sprostite in uživajte. Če potrebujete dodatno idejo za preživljanje prostega časa, preberite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 930 € 0 € do 930 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALLIBERT (1)
 2. BIVA (10)
 3. CURVER (1)
 4. MQ (7)

LINIJA

 1. Bali (1)
 2. Delano (1)
 3. Ibiza (1)
 4. Miami (1)
 5. Modus (1)
 6. Napoli (1)
 7. Siena (1)
 8. Tahiti (1)
 9. Vienna (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

BARVA

 1. BELA/SIVA (1)
 2. ČRNA (4)
 3. ČRNO/RJAVA (3)
 4. RJAVA (4)
 5. RJAVA (TEMNA KAVA) (1)
 6. SIVA (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

MATERIAL

 1. NARAVNI RATAN (2)
 2. TEKSTILEN (2)
 3. UMETNI RATAN (9)
 4. UMETNI RATAN + ALU (2)

MATERIAL OGRODJA

 1. ALU (10)
 2. KOVINA (3)

VRSTA GARNITURE

 1. JEDILNA (3)
 2. LOUNGE (2)

LINIJA

 1. BAHAMA (2)
 2. BALI (2)
 3. BOLZANO (1)
 4. DELANO (1)
 5. IBIZA (2)
 6. MIAMI (1)
 7. MODUS (1)
 8. NAPOLI (1)
 9. NYBRO (1)
 10. RIO (1)
 11. SIENA (2)
 12. TAHITI (2)
 13. VANCOUVER (1)
 14. VIENNA (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.