• Natisni

Bazeni s kovinsko konstrukcijo

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 6
na stran
Št. zadetkov: 6

Bazeni s kovinsko konstrukcijo

Preživite tople dni v bazenu, ki naj vas osveži in razvedri. Udobno se zleknite na blazino ali za ohranjanje kondicije preplavajte nekaj dolžin.

Bazeni s kovinsko konstrukcijo so dokaj podobni bazenom z napihljivim robom. Njihova postavitev je enostavna in hitra, kovinsko ogrodje pa omogoča dobro stabilnost.

Ko je bazen razstavljen, ne zasede veliko prostora, saj je kovinska konstrukcija oblikovana za priročno shranjevanje tudi čez zimo, ko je bazen možno razstaviti in shraniti v notranjost hiše.

Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in globinami, kar vpliva na vodno kapaciteto. Odločite se za okroglega ali pravokotnega. Nekateri bazeni vsebujejo tudi filtrsko črpalko. Poskrbite za vzdrževanje bazenov s čistilnimi sredstvi in pripomočki.

Če želite dodatno pomoč pri izbiri bazenov, ne spreglejte Merkurjevih nasvetov, ki vam pomagajo tudi pri vzdrževanju bazenov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 470 € 0 € do 470 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. INTEX (6)

GLOBINA

 1. 100 CM (1)
 2. 75 CM (1)

DOLŽINA

 1. 300 CM (1)
 2. 400 CM (1)

OBLIKA BAZENA

 1. PRAVOKOTEN (2)

ŠIRINA

 1. 200 CM (2)

PRIPOROČENA STAROST

 1. 6+ LET (2)

VODNA KAPACITETA

 1. 3834 L (1)
 2. 6836 L (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.