• Natisni

Bazeni z napihljivim robom

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 6
na stran
Št. zadetkov: 6

Bazeni z napihljivim robom

Če komaj čakate poletne dneve, poskrbite, da boste čim več časa preživeli na prostem. V okolici hiše ali na vrtu si uredite miren kotiček za druženja in sproščanje.

Bazeni z napihljivim robom so namenjeni za tiste, ki ne nameravajo vgraditi bazena in se s to opcijo šele spoznavajo. Tovrstni bazeni bodo malčkom nudili zabavo v poletnih dneh, vam pa prijetno možnost za sprostitev in druženje.

Na vrtu postavite napihljiv bazen, ki je enostaven za postavitev in vzdrževanje. Ko ga ne boste potrebovali, ga pokrijte s pokrivalom, da se v njem ne bodo nabirali odpadki. Pri shranjevanju ne zasedejo veliko prostora, zato jih boste lahko v času poletne sezone peljali s seboj na vikend. Trpežne bazene lahko pospravite, zložite in čez zimo shranite v notranje prostore. Naslednjo sezono ga hitro in enostavno razprete, napihnete zgornji rob, napolnite z vodo in že je pripravljen za osvežitev.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo bazeni različnih dimenzij, ki so primerni za plavalce, zato bodite pri uporabi zelo pozorni na majhne otroke. Z dimenzijami se spreminja tudi njihova vodna kapaciteta in čas priprave za polnitev z vodo.

Bazeni z napihljivim robom vsebujejo bazensko folijo in čepe za zatesnitev odprtin, dodatno opremo pa si lahko zagotovite sami. Poljubno kombinirajte filtrne in druge čistilne naprave in bazen vzdržujte tudi s sredstvo za nego bazenske vode.

Bazeni so primerni kot začasna rešitev za kopalno sezono, ki je hkrati tudi ugodna. Življenjska doba bazenov z napihljivim robom je krajša kot pri drugih vrstah bazenov.

Če želite dodatno pomoč pri izbiri bazenov, ne spreglejte Merkurjevih nasvetov, ki vam pomagajo tudi pri vzdrževanju bazenov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 240 € 0 € do 240 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. INTEX (6)

GLOBINA

 1. 107 CM (1)
 2. 51 CM (1)
 3. 76 CM (3)
 4. 84 CM (1)

DOLŽINA

 1. 183 CM (1)
 2. 244 CM (1)
 3. 305 CM (1)
 4. 366 CM (1)
 5. 396 CM (1)
 6. 457 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

OBLIKA BAZENA

 1. OKROGEL (6)

ŠIRINA

 1. 183 CM (1)
 2. 244 CM (1)
 3. 305 CM (1)
 4. 366 CM (1)
 5. 396 CM (1)
 6. 457 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

PRIPOROČENA STAROST

 1. 3+ LET (1)
 2. 6+ LET (5)

DODATNA OPREMA

 1. FILTRSKA ČRPALKA (4)

VODNA KAPACITETA

 1. 12430 L (1)
 2. 2419 L (1)
 3. 3853 L (1)
 4. 5621 L (1)
 5. 7290 L (1)
 6. 886 L (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.