Izkoristite ugodnosti ob spletnem nakupu izdelkov

Brezplačna dostava

Brezplačno vračilo izdelkov

Preberi nasvete

Spletna naročila za izdelke bele tehnike

Spletna naročila za izdelke bele tehnike, ki so na zalogi, oddana do 14. ure, dostavimo v 24 urah. Spletna naročila oddana po 14. uri pa bomo dostavili v 48 urah.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko lastne dostavne službe. Kupljeno blago je dobavljivo običajno v od 2 do 7 delovnih dneh, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas bomo o novem dobavnem roku obvestili po telefonu ali na vaš e-naslov.

V Spletnem centru Merkur želimo ugoditi vsem kupcem, zato kupljeno blago dostavimo kamorkoli v Sloveniji. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. Dostava blaga ni mogoča v poštni predal, prav tako ni mogoča v tujino.

Strošek dostave

Ob spletnem nakupu v vrednosti 40,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v Spletnem centru Merkur.

Za plačilo po povzetju provizijo poštne nakaznice plača Merkur. Provizija za vplačane poštne nakaznice je plačana po pogodbi med MERKUR trgovino, d.d. in Pošto Slovenije, d.o.o.

Zapri

Vračilo naročenega blaga preko Spletnega centra Merkur

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po elektronski pošti nakup@merkur.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem pisnem sporočilu, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, in sicer s poštno nakaznico, razen v primeru plačila s kartico, v kolikor še ni bila bremenjena.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Trgovski center MERKUR Primskovo Kranj

Cesta Staneta Žagarja 67

4000 Kranj

Tel: (04) 201 79 91

E-naslov: nakup@merkur.si

Zapri

Merkurjevi praktični nasveti

Preberite odlične Merkurjeve nasvete za izbiro ali uporabo izdelkov. Med našimi nasveti boste našli tudi razna priporočila, ideje in trike za reševanje vsakodnevnih opravil in izzivov. Izberite pravi izdelek za vaše potrebe, postanite sam svoj mojster in prihranite pri denarju. Lotite se domačih projektov. Z našimi nasveti in namigi boste izbrali prave izdelke, vaša vsakodnevna opravila pa bodo enostavna.

Ne odlašajte! Naj vaše ideje zaživijo v vsej svoji polnosti! Uživajte v sadovih svojega dela. Presenečeni boste, kaj vse lahko zmorete in naredite.

Preberite nasvete.

Zapri

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 6
na stran
Št. zadetkov: 6

Bazeni z napihljivim robom

Če komaj čakate poletne dneve, poskrbite, da boste čim več časa preživeli na prostem. V okolici hiše ali na vrtu si uredite miren kotiček za druženja in sproščanje.

Bazeni z napihljivim robom so namenjeni za tiste, ki ne nameravajo vgraditi bazena in se s to opcijo šele spoznavajo. Tovrstni bazeni bodo malčkom nudili zabavo v poletnih dneh, vam pa prijetno možnost za sprostitev in druženje.

Na vrtu postavite napihljiv bazen, ki je enostaven za postavitev in vzdrževanje. Ko ga ne boste potrebovali, ga pokrijte s pokrivalom, da se v njem ne bodo nabirali odpadki. Pri shranjevanju ne zasedejo veliko prostora, zato jih boste lahko v času poletne sezone peljali s seboj na vikend. Trpežne bazene lahko pospravite, zložite in čez zimo shranite v notranje prostore. Naslednjo sezono ga hitro in enostavno razprete, napihnete zgornji rob, napolnite z vodo in že je pripravljen za osvežitev.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo bazeni različnih dimenzij, ki so primerni za plavalce, zato bodite pri uporabi zelo pozorni na majhne otroke. Z dimenzijami se spreminja tudi njihova vodna kapaciteta in čas priprave za polnitev z vodo.

Bazeni z napihljivim robom vsebujejo bazensko folijo in čepe za zatesnitev odprtin, dodatno opremo pa si lahko zagotovite sami. Poljubno kombinirajte filtrne in druge čistilne naprave in bazen vzdržujte tudi s sredstvo za nego bazenske vode.

Bazeni so primerni kot začasna rešitev za kopalno sezono, ki je hkrati tudi ugodna. Življenjska doba bazenov z napihljivim robom je krajša kot pri drugih vrstah bazenov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 240 € 0 € do 240 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. INTEX (6)

GLOBINA

 1. 107 CM (1)
 2. 51 CM (1)
 3. 76 CM (3)
 4. 84 CM (1)

DOLŽINA

 1. 183 CM (1)
 2. 244 CM (1)
 3. 305 CM (1)
 4. 366 CM (1)
 5. 396 CM (1)
 6. 457 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

OBLIKA BAZENA

 1. OKROGEL (6)

ŠIRINA

 1. 183 CM (1)
 2. 244 CM (1)
 3. 305 CM (1)
 4. 366 CM (1)
 5. 396 CM (1)
 6. 457 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

PRIPOROČENA STAROST

 1. 3+ LET (1)
 2. 6+ LET (5)

DODATNA OPREMA

 1. FILTRSKA ČRPALKA (4)

VODNA KAPACITETA

 1. 12430 L (1)
 2. 2419 L (1)
 3. 3853 L (1)
 4. 5621 L (1)
 5. 7290 L (1)
 6. 886 L (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.