• Natisni

Otroški bazeni

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 5
na stran
Št. zadetkov: 5

Otroški bazeni

Privoščite si vodno zabavo kar na domačem vrtu – svoje otroke razveselite z otroškim bazenom. Omogočil jim bo brezskrbno otroško igro, hlajenje v vročih dneh in osvežitev na domačem vrtu.

Postavitev otroškega bazena je enostavna, saj ga samo razprete in napihnete obroč bazena. Bazeni se med seboj razlikujejo po globini in količini vode, ki jo lahko nalijete v bazen. Zračni obroči iz odpornega materiala zagotavljajo zaščito in stabilnost.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo bazeni različnih oblik – ponujamo bazene klasičnih okroglih ali pravokotnih oblik, bazene z napihljivimi dodatki palm in drugih atraktivnih oblik.

V otroških bazenih lahko otroci osvojijo prve plavalne zamahe in jih vzamejo s seboj na počitnice, saj so enostavni za zlaganje in transport.

Če želite dodatno pomoč pri izbiri bazenov, ne spreglejte Merkurjevih nasvetov, ki vam pomagajo tudi pri vzdrževanju bazenov.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 25 € 0 € do 25 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. INTEX (5)

GLOBINA

 1. 40 CM (1)
 2. 46 CM (1)

DOLŽINA

 1. 168 CM (1)
 2. 229 CM (1)

OBLIKA BAZENA

 1. OKROGEL (1)
 2. PRAVOKOTEN (1)

ŠIRINA

 1. 147 CM (1)
 2. 168 CM (1)

VODNA KAPACITETA

 1. 481 L (1)
 2. 519 L (1)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.