• Natisni

Žari in pribor

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Plinski žari

Posebni žari

Električni žari

Žari na oglje

Pribor

Energenti za žare

Plinski kuhalniki

Žari za kampiranje

Betonski kamini

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 288
1 2 3 4 5
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 288
1 2 3 4 5


Blagovne znamke

Žari in pribor

Peka hrane na žaru postaja vedno bolj priljubljen način priprave hrane. Pripravljamo lahko vse vrste prigrizkov, mesne, ribje in zelenjavne specialitete, pizzo, kruh in celo sladice. Na stranskem gorilniku plinskega žara pa lahko v naravi pripravimo tudi juho. Različne vrste žarov so primerne za različne potrebe in okolje, v katerem jih uporabljamo. Ko izbirate med električnim žarom ali žarom na oglje, je predvsem pomembno, kam ga boste postavili ter koliko prostora imate na voljo. Električni žar vam omogoča tudi peko v stanovanju, potrebujete le elektriko in primeren prostor. Vse bolj je priljubljena uporaba električnih žarov na balkonih in terasah. Če imate vrt, priporočamo žar na oglje, ki sicer zahteva malo več časa za pripravo, kar pa se vam bo močno obrestovalo, saj je hrana pripravljena na oglju veliko bolj okusna. Premisliti morate, kam ga boste postavili in v katero smer se bo valil dim. Tudi plinski žari so namenjeni za uporabo na prostem. Na trgu je veliko različic z različnim številom gorilnikov. Izbirate lahko med prenosnimi, samostoječimi, namiznimi, z odlagalnimi poličkami, stranskimi kuhalniki, s pokrovom ali brez pokrova. Da bo izbira prava si preglejte uporabne nasvete, ki smo jih pripravili za vas. Peka na žaru združuje dve prijetni prednosti, druženje in odlično kulinariko, ne glede na vreme in letni čas.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 1699 € 0 € do 1699 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. ALUFIX (7)
 2. BIOLES HORIZONT (3)
 3. BIVA (12)
 4. CAMPINGAZ (36)
 5. CULINARIO (11)
 6. ELPLIN (14)
 7. GORENC (98)
 8. ISKRA (2)
 9. LIVING (2)
 10. LUGARNICA (1)
 11. MQ (3)
 12. PLAMEN (4)
 13. SAROM (1)
 14. WEBER (92)
Prikaži manj   Prikaži več  

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.