• Natisni

Energenti za žare

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 14
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 14
1 2

Energenti za žare

Kdo nima rad vonja žara? Poletne dni si obarvajte s prijetnim druženjem s prijatelji ali organizirajte piknik. Pripravite ga lahko kjerkoli – potrebujete le dovolj prostora, žar, živila in družbo!

Ko se lotite peke, predhodno pogrejte žar za njegovo optimalno delovanje. Žar z zaprtim pokrovom približno 10 minut grejte na maksimalni toploti, a temperaturo pred pričetkom prilagodite vrsti hrane, ki jo boste pripravljali.

Če pečete na žaru na oglje, uporabite kakovostno suho oglje ali brikete. Da bo prižiganje enostavnejše in hitrejše, svetujemo kamin za prižiganje oglja in kocke za prižiganje. Kamin enostavno napolnite z briketi, na rešetko postavite 3 kocke in jih prižgite, kamin pa postavite nad plamen. Odvisno od vrste briketov morate počakate 20-30 minut, za uporabo pa so pripravljeni, ko vrhnji sloj dobi sivkast ovoj. Takrat jih potresite na rešetko za oglje, vročih briketov pa ne polivajte z vodo, da ne pride do termo šoka, ki bi poškodoval zaščitno plast emajla. Najlažje jih ugasnete tako, da zaprete zračnike za dovod zraka na dnu kotla in pokrovu – tako bodo briketi ugasnili sami.

Peke na žaru se lahko lotite na dva načina – pečete lahko indirektno, ko je vir vročine pozicioniran stran od hrane; ali direktno, ko hrano pečemo neposredno nad virom toplote. Direktno lahko pečemo hrano, ki zahteva manj kot 25 minut peke – zelenjava, ražnjiči, piščančji kosi in kotleti. Na indirekten način pecite večje kose hrane pri nižji temperaturi.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo različni energenti – keramični briketi za enakomerno porazdeljevanje temperature pri plinskih žarih, običajni briketi, vulkansko kamenje, kocke za prižiganje in plinske kartuše.

Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 17 € 0 € do 17 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. BIOLES HORIZONT (2)
  2. CAMPINGAZ (7)
  3. GORENC (1)
  4. WEBER (3)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.