• Natisni

Plinski kuhalniki

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Plinski kuhalniki

Poletni dopust lahko preživite na kampiranju ali se kam odpravite z avtodomom. Svoje udobje lahko povečate z uporabo plinskih kuhalnikov, da bo priprava hrane potekala skoraj kot doma.

Praktični, vzdržljivi in lahki plinski kuhalniki bodo na vašem kampiranju zasedli malo prostora, uporabljate pa jih lahko tik ob šotoru, saj niso nevarni okolju. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami; manjši kuhalniki so na voljo z eno kuhalno površino, večji pa tudi do tri kuhalne površine.

Plinske kuhalnike polnite z menjavanjem kartuš, ki omogočajo hitro pripravo jedi. Na njih lahko uporabljate take posode kot doma ali pa v Merkurjevi ponudbi prilagodite prilagojene posode. Priprava bo enostavna, zelenjava ravno prav kuhana in meso zelo okusno.

Dimenzije plinskih kuhalnikov so prilagojene delovnim površinam, ki so na voljo pri kamp pohištvu. Okvir kuhalnika je iz nerjaveče pločevine – kuhalnik postavite na ravno površino in pričnete s kuhanjem. Po končani uporabi lahko kuhalnike enostavno zaprete in jih pospravite.

Tudi na dopustu uživajte v odlični hrani! Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 150 € 0 € do 150 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CAMPINGAZ (6)
  2. GORENC (3)
  3. LIVING (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.