• Natisni

Plinski kuhalniki

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)

Plinski kuhalniki

Poletni dopust lahko preživite na kampiranju ali se kam odpravite z avtodomom. Svoje udobje lahko povečate z uporabo plinskih kuhalnikov, da bo priprava hrane potekala skoraj kot doma.

Praktični, vzdržljivi in lahki plinski kuhalniki bodo na vašem kampiranju zasedli malo prostora, uporabljate pa jih lahko tik ob šotoru, saj niso nevarni okolju. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami; manjši kuhalniki so na voljo z eno kuhalno površino, večji pa tudi do tri kuhalne površine.

Plinske kuhalnike polnite z menjavanjem kartuš, ki omogočajo hitro pripravo jedi. Na njih lahko uporabljate take posode kot doma ali pa v Merkurjevi ponudbi prilagodite prilagojene posode. Priprava bo enostavna, zelenjava ravno prav kuhana in meso zelo okusno.

Dimenzije plinskih kuhalnikov so prilagojene delovnim površinam, ki so na voljo pri kamp pohištvu. Okvir kuhalnika je iz nerjaveče pločevine – kuhalnik postavite na ravno površino in pričnete s kuhanjem. Po končani uporabi lahko kuhalnike enostavno zaprete in jih pospravite.

Tudi na dopustu uživajte v odlični hrani! Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 150 € 0 € do 150 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. CAMPINGAZ (7)
  2. GORENC (3)
  3. LIVING (2)

VRSTA

  1. KUHINJSKA OPREMA IN PRIPOMOČKI (12)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.