• Natisni

Posebni žari

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

V akciji
 1.  
Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)

Posebni žari

Posebne priložnosti polepšajte z dobro hrano. Pripravite jo lahko skupaj s povabljenci in se priprave obrokov lotite kot glavne aktivnosti, ki vas bo še bolj povezala.

Uživajte v pripravi jedi, ki so bolj specifične in se lotite gurmanskih receptov. Pri tem vam bodo pomagali posebni žari in dodatna oprema, s pomočjo katere bo jed okusnejša. S posebnimi žari lahko pečete jesenski kostanj, jedi na žlico, ričete, paprikaše, bograče, pečenke, kruh, pizze in pojedine izpodpeke.

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med različnimi vrstami posebnih žarov, posod in kotlov. Svetujemo, da se pozanimate o osnovnih lastnostih posod glede na vrste jedi, ki jih nameravate pripravljati.

Posode iz litega železa lahko uporabljamo nad odprtim ognjem ali nad plinskim gorilnikom, s čimer popolnoma nadzorujemo temperaturo kuhanja. V njih ne kuhajte kislih jedi, ki bi lahko povzročile kemijske reakcije, odlične pa so za kuhanje mesa. Litoželezno posodo lahko čistite z vročo vodo in brez čistila. Lito železo zadrži in ohranja zelo visoke temperature kuhanja, s čimer se izboljša kakovost kuhanja obrokov.

Emajlirane posode so najbolj zdrava izbira za pripravo jedi. Hrana v njih ne sproža nobenih kemičnih reakcij in ne spreminja okusa. Pri uporabi pazite, da po koncu kuhe počakate, da se ohladi in vanjo ne nalivate mrzle vode.

Eksperimentirajte in v kuhinjo vnesite nekaj raznolikosti s pomočjo posebnih žarov, hkrati pa polepšajte družinske zabave, praznovanja in piknik druženja. Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 899 € 0 € do 899 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. GORENC (9)
 2. LUGARNICA (1)
 3. PLAMEN (3)
 4. SAROM (1)

VELIKOST POVRŠINE ZA PEKO

 1. - CM (1)
 2. 0 CM (2)
 3. 10 L CM (1)
 4. 13 L CM (1)
 5. 20 L CM (1)
 6. 50 CM (1)
 7. 7 L CM (1)
 8. FI 37 CM (1)
 9. FI 40 CM (3)
 10. FI 50 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

MATERIAL DELOVNE POVRŠINE

 1. 0 (1)
 2. EMAJL (3)
 3. JEKLO (1)
 4. LITO ŽELEZO (5)
 5. PLOČEVINA (2)
Prikaži manj   Prikaži več  

GARANCIJSKI ROK

 1. 0 (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.