• Natisni

Posebni žari

Spletni nakup
 1.  
Primerjaj (0)
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 12
1 2
na stran
Prikazanih 1 do 9 izdelkov od 12
1 2

Posebni žari

Posebne priložnosti polepšajte z dobro hrano. Pripravite jo lahko skupaj s povabljenci in se priprave obrokov lotite kot glavne aktivnosti, ki vas bo še bolj povezala.

Uživajte v pripravi jedi, ki so bolj specifične in se lotite gurmanskih receptov. Pri tem vam bodo pomagali posebni žari in dodatna oprema, s pomočjo katere bo jed okusnejša. S posebnimi žari lahko pečete jesenski kostanj, jedi na žlico, ričete, paprikaše, bograče, pečenke, kruh, pizze in pojedine izpodpeke.

V Merkurjevi ponudbi lahko izbirate med različnimi vrstami posebnih žarov, posod in kotlov. Svetujemo, da se pozanimate o osnovnih lastnostih posod glede na vrste jedi, ki jih nameravate pripravljati.

Posode iz litega železa lahko uporabljamo nad odprtim ognjem ali nad plinskim gorilnikom, s čimer popolnoma nadzorujemo temperaturo kuhanja. V njih ne kuhajte kislih jedi, ki bi lahko povzročile kemijske reakcije, odlične pa so za kuhanje mesa. Litoželezno posodo lahko čistite z vročo vodo in brez čistila. Lito železo zadrži in ohranja zelo visoke temperature kuhanja, s čimer se izboljša kakovost kuhanja obrokov.

Emajlirane posode so najbolj zdrava izbira za pripravo jedi. Hrana v njih ne sproža nobenih kemičnih reakcij in ne spreminja okusa. Pri uporabi pazite, da po koncu kuhe počakate, da se ohladi in vanjo ne nalivate mrzle vode.

Eksperimentirajte in v kuhinjo vnesite nekaj raznolikosti s pomočjo posebnih žarov, hkrati pa polepšajte družinske zabave, praznovanja in piknik druženja. Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 280 € 0 € do 280 €

BLAGOVNA ZNAMKA

 1. GORENC (9)
 2. PLAMEN (3)

VELIKOST POVRŠINE ZA PEKO

 1. - CM (1)
 2. 10 L CM (2)
 3. 13 L CM (1)
 4. 20 L CM (1)
 5. 7 L CM (1)
 6. FI 37 CM (1)
 7. FI 40 CM (3)
 8. FI 50 CM (1)
Prikaži manj   Prikaži več  

MATERIAL DELOVNE POVRŠINE

 1. EMAJL (3)
 2. LITO ŽELEZO (5)
 3. PLOČEVINA (2)

GARANCIJSKI ROK

 1. 0 (3)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.