• Natisni

Žari za kampiranje

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 4
na stran
Št. zadetkov: 4

Žari za kampiranje

Boste dopust preživeli na kampiranju ali se z avtodomom podali v nove kraje? Ob šotoru si lahko uredite prijeten kotiček za kuhanje z vsem, kar potrebujete za pripravo hrane. Za lažje spravljanje, shranjevanje in prenašanje izberite žare, ki so prilagojeni za kampiranje. Tako boste prihranili prostor in si olajšali transport – žar lahko spravite v prtljažnik avtomobila ali shranjevalno mesto vašega avtodoma. Prenosni žari so primerni tudi za uporabo na barkah ali na daljši poti na za to primernih počivališčih.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo žari za enkratno uporabo, žari s ploščo oz. deljen žar s ploščo in kuhalnikom. Žari za enkratno uporabo so opremljeni z lesnim ogljem in gorljivo plastjo, na njih pa lahko pečete uro in pol. Žari s ploščo so izdelani iz litega železa, ki ohranja visoko temperaturo s površino za pečenje, na kateri lahko pripravljate hrano za 4-8 oseb.

Pred odločitvijo za peko na kamp območjih preverite, ali je kurjenje dovoljeno, saj v mnogih kampih uporaba žara na kurjenje ni dovoljena.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 139 € 0 € do 139 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALUFIX (2)
  2. GORENC (2)

VRSTA

  1. KUHINJSKA OPREMA IN PRIPOMOČKI (3)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.