• Natisni

Žari za kampiranje

Brezplačna dostava za spletni nakup nad 40 €

Brezplačno vračilo izdelkov

Brezplačen osebni prevzem

Kupite preko spleta! Kupljene izdelke v vrednosti 40,00 € ali več vam dostavimo brezplačno kamorkoli v Sloveniji. Za nakupe do 40,00 € obračunamo znesek pošiljanja v višini 2,09 €.

Več informacij o dostavi za spletne nakupe si preberite v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Preko spleta kupljen izdelek na željo lahko tudi vrnete! V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog za svojo odločitev. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe odstopate, morate blago vrniti Merkurju v 30 dneh po poslanem obvestilu ali izjavi, da odstopate od pogodbe. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom.

Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Naročila oddana preko spleta lahko prevzamete še v istem dnevu! Če vam je enostavneje ali hitreje, da se oglasite v Merkurjevem centru, omogočamo tudi osebni prevzem (Click&Collect). V zavihku način dostave označite Prevzem v trgovskem centru in iz seznama izberite želeni trgovski center. Po zaključku naročila prejmete e-sporočilo o potrditvi prejetja naročila. Ko preverimo razpoložljivost izdelka v izbranem trgovskem centru vam v drugem e-sporočilu sporočimo možni termin prevzema izdelka. V primeru nerazpoložljivosti izdelka vam bomo to sporočili preko telefona ali e-sporočila.

Plačilo izdelkov, ki so naročeni za prevzem v trgovskih centrih, izvedete izključno v trgovskem centru z gotovino, preko plačilnih kartic ali nakupa na obroke. Več informacij si lahko preberete v splošnih prodajnih pogojih.

Zapri

Spletni nakup
  1.  
Primerjaj (0)
na stran
Št. zadetkov: 4
na stran
Št. zadetkov: 4

Žari za kampiranje

Boste dopust preživeli na kampiranju ali se z avtodomom podali v nove kraje? Ob šotoru si lahko uredite prijeten kotiček za kuhanje z vsem, kar potrebujete za pripravo hrane. Za lažje spravljanje, shranjevanje in prenašanje izberite žare, ki so prilagojeni za kampiranje. Tako boste prihranili prostor in si olajšali transport – žar lahko spravite v prtljažnik avtomobila ali shranjevalno mesto vašega avtodoma. Prenosni žari so primerni tudi za uporabo na barkah ali na daljši poti na za to primernih počivališčih.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo žari za enkratno uporabo, žari s ploščo oz. deljen žar s ploščo in kuhalnikom. Žari za enkratno uporabo so opremljeni z lesnim ogljem in gorljivo plastjo, na njih pa lahko pečete uro in pol. Žari s ploščo so izdelani iz litega železa, ki ohranja visoko temperaturo s površino za pečenje, na kateri lahko pripravljate hrano za 4-8 oseb.

Pred odločitvijo za peko na kamp območjih preverite, ali je kurjenje dovoljeno, saj v mnogih kampih uporaba žara na kurjenje ni dovoljena.

Če želite uživati na prostem in prirejati prijetna druženja, preverite Merkurjeve nasvete.

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj

BREZPLAČNA DOSTAVA

pri nakupu v Spletnem centru Merkur nad 40 €

NAKUP NA OBROKE

hitro, enostavno in brez stroškov odobritve

MERKURJEVA KARTICA ZAUPANJA

ob predložitvi Merkurjeve kartice zaupanja se nakupi seštevajo

Možnosti nakupovanja

Cena

0 € 139 € 0 € do 139 €

BLAGOVNA ZNAMKA

  1. ALUFIX (2)
  2. GORENC (2)

Primerjava izdelkov

Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.