• Natisni

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT BRAAVA 390T

Šifra izdelka: 2342519

Cena:
369,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
BRAAVA 390 T ROBOTSKI POMIVALEC TALRobotski pomivalec Braava 390 T je najnovejši robot Poseben turbo polnilec, ki je tudi podstavek za BraavoPobriše prah ali pomije vse vrste trdih talPosebna čistilna glava s prostorom za čistilo in vodoPro Clean sistemNorthStar navigacija deluje kot GPS sistem NorthStar navigacijska kocka, 4 kanalnaZa suho čiščenje uporablja krpo za prah Za mokro čiščenje uporablja krpo za pomivanjePopolnoma tiho delovanjePo končanem čiščenju se vrne na izhodiščeČisti pod pohištvom, sledi steni in pomije ali pobriše tudi v kotihIzogiba se stopnicam in preprogam

  • Suho in mokro čiščenje.

BRAAVA 390 T ROBOTSKI POMIVALEC TAL Robotski pomivalec Braava 390 T je najnovejši robot Poseben turbo polnilec, ki je tudi podstavek za Braavo Pobriše prah ali pomije vse vrste trdih tal Posebna čistilna glava s prostorom za čistilo in vodo Pro Clean sistem NorthStar navigacija deluje kot GPS sistem NorthStar navigacijska kocka, 4 kanalna Za suho čiščenje uporablja krpo za prah Za mokro čiščenje uporablja krpo za pomivanje Popolnoma tiho delovanje Po končanem čiščenju se vrne na izhodišče Čisti pod pohištvom, sledi steni in pomije ali pobriše tudi v kotih Izogiba se stopnicam in preprogam Pause/resume tipka omogoča menjavo krpe med ciklom NiMH baterija, 2000mAh Dimenzije (d x š x v): 24,4 x 21,6 x 7,9 cm, Teža robota: 1,8 kg Območje delovanja: do 93 m2 suho/ do 33m2 mokro Območje delovanja do 185m2 z več svetilniki Čas brisanja: do 4 ure Čas pomivanja: do 2,5 ure Čas polnjenja: 2 uri s posebnim turbo polnilcem ki je tudi stojalo za Braavo Garancija: 2 leti

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA ROBOT
VIR NAPAJANJA AKUMULATOR
VRSTA SESANJA VODA
BARVA BELA
GARANCIJA 2 LETI
NAVIDEZNI ZID DA
MOŽNOST PROGRAMIRANJA NE
DALJINSKI UPRAVLJALNIK NE
VIŠINA 7,9 CM
PREMER 24,4 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj