• Natisni
-20%

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT ROOMBA 616 XLIFE IROBOT

Šifra izdelka: 2480595

Cena: 299,90 €

Akcijska cena: 239,92 € /KOS

Popust: 59,98 €

Cena velja od 11. 11. 2016 do 1. 01. 2017
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:
Vgrajena izpopolnjena čistilna glava iz serije 700iAdapt tehnologija prilagajanja čiščenja z več kot40 različnimi vzorci obnašanjaNovi AeroVac košek z izredno zmogljivim vakumskimmotorjem posesa lase iz krtač ter ostale smetiiRobot Roomba pametno in učinkovito očisti vaša tlaOčisti pod in okoli pohištva, vzdolž sten in vogalovSamodejno se prilagodi različnim vrstam talUporablja akustične senzorje za zaznavanje zelomajhnih delčkov smeti ter se osredotoči na čiščenje kjer je najbolj potrebnoSamodejno se vrne na polnilno bazno postajo in se napolniZ enim

Vgrajena izpopolnjena cistilna glava iz serije 700 iAdapt tehnologija prilagajanja cišcenja z vec kot 40 razlicnimi vzorci obnašanja Novi AeroVac košek z izredno zmogljivim vakumskim motorjem posesa lase iz krtac ter ostale smeti iRobot Roomba pametno in ucinkovito ocisti vaša tla Ocisti pod in okoli pohištva, vzdolž sten in vogalov Samodejno se prilagodi razlicnim vrstam tal Uporablja akusticne senzorje za zaznavanje zelo majhnih delckov smeti ter se osredotoci na cišcenje kjer je najbolj potrebno Samodejno se vrne na polnilno bazno postajo in se napolni Z enim polnjenjem baterije sistematicno ocisti tri povprecno velike sobe ali deluje do 60 min Nova xLife baterija omogoca do 2 x vec cistilnih ciklusov kot prejšnji modeli Roombe V škatli: 1x polnilna postaja Home Base, cistilno orodje Garancija 2 leti

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA ROBOT
VRSTA SESANJA POSODA
VIR NAPAJANJA AKUMULATOR
BARVA ČRNA-SREBRNA
GARANCIJA 2 LETI
TEŽA 3,6 KG
FUNKCIJE SESALNIKA AVTOMATSKA REGULACIJA MOČI
NASTAVKI SESALNIKA TURBO KRTAČA
NAVIDEZNI ZID NE
MOŽNOST PROGRAMIRANJA NE
DALJINSKI UPRAVLJALNIK DOKUP
VIŠINA 9,2 CM
PREMER 34 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj