• Natisni

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT ROOMBA 866

Šifra izdelka: 2325871

Cena:
599,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Cena velja od 13. 04. 2017 do 12. 07. 2017
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Očisti do 120m2, patentiran AeroForce? zmogljiv sistem čiščenja za vrhunski učinek sesanja, navigacijska tehnologija, dvojni AeroVac filtri za še bolj čisti zrak, samonastavljiva čistilna glava, baterija xLife z 2x daljšo življenjsko dobo, programirano čiščenje po urah za 7 dni v tednu.

  • Idealno za alergike.
  • Programirano čiščenje.

Najnovejši robotski sesalnik znamke iRobot Pametno in ucinkovito ocisti vaša tla Popolnoma nov sistem sesanja ´´Airflow accelerator´´ Nove Aero force krtacke sedaj brez zapletanja las Ocisti pod in okoli pohištva, vzdolž sten in vogalov Samodejno se prilagodi razlicnim vrstam tal Samodejno se vrne na polnilno bazno postajo Nova xLife baterija omogoca do 2 x vec cistilnih ciklusov kot prejšnji modeli Roombe 5 x mocnejše sesanje kot prejšnji modeli Roombe Krtace ne potrebujejo nobenega vzdrževanja Casovno nacrtovanje omogoca nastavitev do sedem razlicnih datumov za cišcenje Revolucionarni AeroForce cistilni modul z efektom dodatnega vakuma Popolnoma nov AerovacTM košek za smeti z vgrajenim HEPA filtrom zadrži prah do velikosti 0,3 mikrona Vgrajen indikator, ki vas opozori kdaj je AeroVacTM košek za smeti potrebno izprazniti Moderen design nadzorne plošce V škatli: 1x Roomba 866, 1x polnilna postaja Home Base, xLife baterija Crno siva barva Garancija 2 leti

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA ROBOT
VIR NAPAJANJA AKUMULATOR
VRSTA SESANJA POSODA
BARVA SIVA
GARANCIJA 2 LETI
NAVIDEZNI ZID NE
MOŽNOST PROGRAMIRANJA DA
DALJINSKI UPRAVLJALNIK DOKUP
VIŠINA 9,2 CM
PREMER 35,3 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj