• Natisni

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT ROOMBA 980

Šifra izdelka: 2475344

Cena:
999,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Očisti do 185m2 površine, Pri večjih površinah se med čiščenjem po potrebi napolni, in nadaljuje z nedokončanim delom. Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon. Zbiralni koš AeroForce? 3. generacije s funkcijo Carpet Boost. Filtracija skozi HEPA filter. Funkcija nastavitve časa čiščenja. Funkcija novega navideznega zidu Wirtual Wall? z dvojnim delovanjem. Nova Li-Ionska baterija.

  • Aplikacija iRobot Home za pametni telefon.
  • Nova Li-Ionska baterija.

Nova Roomba? 980 s pomocjo nove, izpopolnjene funkcije iAdapt? 2.0 z vgrajeno vSLAM? tehnologijo z vizualno lokalizacijo, ocisti še tako arhitekturno zahtevna in velika stanovanja (do 185m2). Novost nove tehnologije je, da zna Roomba med cišcenjem po potrebi napolniti in po polnitvi nadaljuje svoje delo tam, kjer je koncala. Pri tem ji pomaga tudi nova Li-Ion.ska baterija. Nov t.i. Carpet Boost košek pa poskrbi za do 10-krat vecjo sesalno moc, tam kjer je to potrebno. Za še bolj enostavno uporabo nove Roombe pa poskrbi aplikacija za pametne telefone in tablice iRobot HOME, ki poskrbi, da imate nadzor nad robotom na svoji dlani. S pomocjo aplikacije urejate urnike, sledite napredku cišcenja, na delo pa jo lahko pošljete od kjerkoli, kadarkoli. Tehnicni podatki: - Cišcenje vseh vrst trdih tal in preprog - Ocisti celotno nadstropje do 185m2 - Pri vecjih površinah se med cišcenjem po potrebi napolni in nadaljuje z nedokoncanim delom - Najpametnejši sistem cišcenja in navigacijeiAdapt? 2.0 - Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon - Tristopenjski sistem cišcenja AeroForce? - Sistem stranskega cišcenja v kotih in ob zidovih Wall Follow - Adaptivna cistilna glava z gumijastimi krtacami AeroForce? - Zbiralni koš AeroForce? 3. generacije s funkcijo Carpet Boost - Filtracija skozi HEPA filter - Indikator polnega koša - ANTITANGLE sistem, ki preprecuje zapletanje med kable in v rese preprog - Akusticna in opticna detekcija necistoc - Funkcija nastavitve casa cišcenja - Funkcija novega navideznega zidu Wirtual Wall? z dvojnim delovanjem - Profilirani odbijac s pocasnim dotikom - Senzorji za zašcito pred padci po stopnicah - AeroForce? krtace brez vozlanja - Nova Li-Ionska baterija - Polnilna postaja z integriranim adapterjem - Nezahtevno vzdrževanje

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA ROBOT
VIR NAPAJANJA LI-ION BATTERY
VRSTA SESANJA POSODA
BARVA RJAVA
GARANCIJA 2 LETI
TEŽA 4 KG
FUNKCIJE SESALNIKA AVTOMATSKA REGULACIJA MOČI IZHODNI HEPA FILTER
DODATNO - SESALNIK DALJINSKO UPRAVLJANJE HEPA FILTER
NASTAVKI SESALNIKA ELEKTRIČNA TURBO KRTAČA
NAVIDEZNI ZID /
MOŽNOST PROGRAMIRANJA DA
DALJINSKI UPRAVLJALNIK NE
VIŠINA 9,2 CM
PREMER 35,1 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj