• Natisni

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT SCOOBA 450

Šifra izdelka: 2054668

Cena:
699,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Inteligentno in učinkovito opere vaša tla.Pripravi, opere, zdrgne in osuši vaša tla.Čisti pod mizami in vzdolž omar. Med čiščenjem uporablja vedno svežo in čisto vodo.Odstrani do 99,3% bakterij. Izbira dveh ciklov;20 minutni ali 40 minutni. Očisti do 28m2 z enim rezervoarjem čiste vode. Primeren za keramiko, kamen,linolej ter določene vrst laminata in parketa.

ROBOTSKI POMIVALEC IROBOT SCOOBA 450 Najnovejši model Scooba je osnovan na podlagi profesionalnih čistilcev tal in v svoji sorazmerni majhnosti skriva celo vrsto naprednih zmogljivosti. Deluje s tristopenjskim sistemom delovanja. V prvi fazi tla navlaži, nato jih s pomočjo krtače, ki deluje s hitrostjo 600 obratov/min zdrgne, v zadnji fazi pa s tal posesa odvečno vodo. Scooba ima dva rezervoarja, ki ločujeta čisto vodo od umazane. Pri čiščenju lahko uporabljate čistilo Scooba Juice, ali drugo primerno čistilo, ki se ne peni. Za premikanje po prostoru uporablja edinstveno iAdapt tehnologijo, ki je enaka navigaciji iRobot robotskih sesalnikov. Pri svojem čiščenju uniči do 99,3% bakterij. Na voljo ima dva programa čiščenja ? 40 minutni za 28m2 in 20 minutni za 14m2. Prostor lahko omejite z navideznim zidom, ki je priložen. Primerna je za čiščenje vseh vrst trdih in nepropustnih tal. Ni primerna za tla s talnim gretjem. V paketu prejmete Scoobo, polnilec, navidezni zid in vzorec Sooba Juice čistila.

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA ROBOT
VIR NAPAJANJA AKUMULATOR
VRSTA SESANJA VODA
BARVA ČRNA
GARANCIJA 2 LETI
TEŽA 3,7 KG
FUNKCIJE SESALNIKA VOLUMEN POSODE 1,8 L
DODATNO - SESALNIK EKO VARČEVANJE Z ENERGIJO
NAVIDEZNI ZID DA
MOŽNOST PROGRAMIRANJA NE
DALJINSKI UPRAVLJALNIK NE
VIŠINA 9,2 CM
PREMER 34 CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj