• Natisni

ROBOTSKI SESALNIK VILEDA RELAX PLUS

Šifra izdelka: 2604705

Cena:
329,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Za vsakodnevno čiščenje tal, brez napora. Z električno postajo za polnjenje baterije, ki jo robot samostojno poišče in daljincem za časovno programiranje čiščenja. Samostojno, inteligentno in sistematično čisti vse vrste trdih talnih površin (ploščice, parket, linolej) in preproge s kratko dlako. Zanesljivo čisti v kotih in po robovih kot tudi pod pohištvom. Senzorji, ki preprečijo, da bi padel po stopnicah. 3 nastavljivi programi čiščenja glede na velikost sobe (kratko, srednje, dolgo čiščenje).

  • 3 čistilni programi.
  • Daljinsko upravljanje.

Relax Plus čistilni robot Vileda Relax Plus čistilni robot - za vsakodnevno čiščenje tal, brez napora Z električno postajo za polnjenje baterije, ki jo robot samostojno poišče in daljincem za časovno programiranje čiščenja Relax Plus čistilni robot z baterijo za ponovno polnjenje samostojno, inteligentno in sistematično čisti na vseh vrstah trdih talnih površin (ploščice, parket, linolej) kot tudi na preprogah s kratko dlako. Zanesljivo čisti tudi v kotih in po robovih kot tudi pod pohištvom. 3 čistilni programi za različno velike prostore: Kratek 5 minutni program za čiščenje na enem mestu Srednji 30 minutni program za čiščenje srednje velikih prostorov do 25 m2 Dolgi 60 minutni program in časovno programirano čiščenje - čisti 60 minut in samostojno poišče postajo za polnjenje. Idealen za velike prostore nad 25 m2 Dodatne prednosti: 2 glavni krtači za pobiranje delcev in las, 1 stranska za čiščenje po robovih in kotih, vakuum za sesanje prahu in ostalih finih delcev umazanije. Čisti do 60 minut. S senzorji ki zaznajo višino in tako preprečijo, da robot pade po stopnicah 2 leti garancije Ostali tehnični podatki: Tip baterije: 14.4 V DC, 1700 mAh NiMH Čas polnjenja baterije: 4-5 ur Povprečna moč izdelka: 24W za vsakodnevno čiščenje tal, brez napora Z električno postajo za polnjenje baterije, ki jo robot samostojno poišče in daljincem za časovno programiranje čiščenja Samostojno, inteligentno in sistematično čisti vse vrste trdih talnih površin (ploščice, parket, linolej) in preproge s kratko dlako Zanesljivo čisti v kotih in po robovih kot tudi pod pohištvom Senzorji, ki preprečijo, da bi padel po stopnicah 3 nastavljivi programi čiščenja glede na velikost sobe (kratko, srednje, dolgo čiščenje) S 3 čistilnimi programi za različno velike prostore čisti vse vrste trdih talnih površin (ploščice, parket, linolej) in preproge s kratko dlako. Električna postaja za polnjenje baterije, ki jo robot samostojno poišče. Z daljinjskim upravljanjem za časovno programiranje čiščenja.

Tehnične specifikacije

VRSTA SESALNIKA ROBOT
VIR NAPAJANJA ELEKTRIKA
VRSTA SESANJA POSODA
BARVA RDEČA
GARANCIJA 2 LETI
NAVIDEZNI ZID DA
MOŽNOST PROGRAMIRANJA DA
DALJINSKI UPRAVLJALNIK DA
VIŠINA - CM
PREMER - CM
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj