• Natisni

ROČNI VRTALNIK BOSCH GBM 1600 RE

Šifra izdelka: 2460723

Cena:
154,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Dvojna uporabnost: moč in ergonomija za mešanje in vrtanjeZa 360° vrtljiv D-ročaj, dodaten ročaj in oblazinjenje ročaja za optimalno nastavljivost in enostavno rokovanjeGumb za vklop z blokado in stikalo za izbiro smeri vrtenja v levo/desno omogočata neprekinjeno delo in enostavno enoročno upravljanje

  • Dodatni ročaj.
  • Ključ za vpenjalno glavo.
  • Vrtalna glava z zobatim vencem 16 mm.

Korist za uporabnika: Močan in zanesljiv 850-vatni motor za daljšo življenjsko dobo, Velik vrtilni moment in velika moč vrtanja za težke naloge, Dodaten ročaj in za 360° vrtljiv D-ročaj omogočata enostavno rokovanje, Solidna konstrukcija z nadvse robustnimi zobniki in krogličnimi ležaji Ostale prednosti: Dvojna uporabnost ? moč in ergonomija za mešanje in vrtanje, Za 360° vrtljiv D-ročaj, dodaten ročaj in oblazinjenje ročaja za optimalno nastavljivost in enostavno rokovanje, Gumb za vklop z blokado in stikalo za izbiro smeri vrtenja v levo/desno omogočata neprekinjeno delo in enostavno enoročno upravljanje

Tehnične specifikacije

TEŽA 4,8 KG
TIP GLAVE NAVADNA
VELIKOST GLAVE 16 MM
VRSTA ELEK. VRTALNEGA STROJA ROČNI
MOČ 850 W
ŠTEVILO VRTLJAJEV 0-630 VRT/MIN
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj