• Natisni

ROTACIJSKI BRUSILNIK EINHELL TE-RS 40 E

Šifra izdelka: 2177562

Cena:
78,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Napetost: 230 V | 50 HzMoč: 400 WŠtevilo vrtljajev: 12.000 - 24.000 min-1Premer: 2.5 mmBrusilna plošča: 125 mmIdealna hitrost: 6.000 - 12.000 min-1

Einhell TE-RS 40 E brusilnik (400W, 12,000-24,000 1 / min nihanje, 125 mm kolut),z ekstrakcijo prahu, filtrom. Ekscentrični brusilnik TE-RS 40 E je , močno orodje, ki zagotavlja dobre rezultate za domače mojstre za brušenje lesa, plastike in kovine. Elektronski nadzor hitrosti omogoča brušenje z dobro prilagoditvijo in je primeren za naloge visoko zmogljivega brušenja in finega uravnavanja. TE-RS 40 E je opremljen z Mirco-velcro zapenjanjem, da se brusilni papir lahko zamenja v nekaj sekundah. Ergonomski, gumirani ročaj in dodaten ročaj zagotavlja dober oprijem med brušenjem in zagotavlja udobno rokovanje tudi v dolgih delovnih obdobjih. Za čisto delo brez prahu, orodje deluje z aktivno ekstrakcijo za prah s filtrom. Brusilnik se dobavlja v kovčku. Visoka ekstrakcija in popolno fino brušenje z dvojnim gibanjem brušenja Ergonomski ročaj za prijemanje z mehkim oprijemom. Elektronski nadzor hitrosti za prilagajanje hitrosti za vsak material. Hitra in enostavna zamenjava brusilnega papirja. S filtrom za prah in adapterjem za sesalnik. Robusten, močan rotacijski brusilnik za široko paleto aplikacij ? visoka odstranitev zalog skozi dvojno drsno gibanje (vrtenje + ekscentričnosti) ? idealno za visoko odstranitev zalog in zaključna dotakne ? Ustrezna prilagoditev hitrosti material, ki ga hitrosti elektroniko ? lažje in hitrejše spremembe smirkovim papirjem, ki jih Micro-Velcro ? Low vibracij zaradi robustne aluminijaste masne bilance v ohišju ? Ergonomsko opremljen z mehkimi prijemi ročajev ? z ročajem stransko (snemljiv) za uravnotežen ravnanje ? aktivno odsesavanje prahu za čisto delovno okolje ? box filter zbira nastali brusilni prah ? največja čistoča s priključitvijo budalo mogoče ? v praktičnem kovčku

Tehnične specifikacije

TEŽA 2 KG
PREMER PLOŠČE DO 125 MM
VRSTA ELEK. BRUSILNEGA STROJA ROTACIJSKI ROČNI
MOČ 400 W
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj