• Natisni

SAMOLEPILNI BITUMEN. TRAK FRAGMAT TIM IZOSELF P3 PAL = 250 M2, ROLA= 10 M2

Šifra izdelka: 1060776

Cena:
79,30 € /ROL
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  ROL
Kol.:
Samolepilni bitumenski trak za temelje, vgradnja brez varjenja, na eni strani silikonizirana folija, na drugi strani zaščita s PE folijo. Za izvedbo hidroizolacije temeljev in ravnih streh. Temperaturno območje od -20 °C do + 80 °C. Rola je 10 m2.

  • Enostavna vgradnja.
  • Samolepilni, ne potrebujemo pred-premaza.

Je samolepilni bitumenski trak izdelan iz samolepilnega SBS oplemenitenega bitumna na nosilcu (armaturi) iz poliestrskega filca. S spodnje strani je zaščiten z odstranljivo silikonizirano folijo, z zgornje strani pa z lahko taljivo PE folijo. Kombinira se z elastomernimi varilnimi trakovi (Izoelast). Način polaganja: med odvijanjem se odstranjuje spodnjo zaščitno silikonizirano folijo ob hkratnem pritisku ob podlago, najbolje z valjčkanjem. Za dosego kvalitetnega oprijema pri nižjih temperaturah vgradnje samolepilno površino po odstranitvi zaščitne folije termično aktiviramo z vročim zrakom (ali z rahlim vstran usmerjenim plamenom v primeru OSB ali lesenih podlag). Področja (mesta) uporabe: za spodnji sloj v dvoslojnih ali troslojnih hidroizolacijskih sistemih toplotno izoliranih ravnih streh. Polaga se neposredno na EPS ali XPS toplotno izolacijo, za spodnji sloj v dvoslojnih hidroizolacijskih sistemih ravnih ali položnih toplotno neizoliranih ali prezračevanih streh iz lesene konstrukcije. Polaga se neposredno na OSB ali leseni opaž, za vertikalne hidroizolacije proti talni vlagi v območju cokla na montažnih hišah (enoslojni sitem ali kot prvi sloj v dvoslojnem sistemu). Vzdolž zgornjega roba mora biti dodatno mehansko pritrjen, za vertikalne hidroizolacije proti talni vlagi na EPS stenske elemente npr. Isorast (kot prvi sloj v dvoslojnem sistemu). Vzdolž zgornjega roba mora biti dodatno mehansko pritrjen. Način polaganja: med odvijanjem se odstranjuje spodnjo zaščitno silikonizirano folijo ob hkratnem pritisku ob podlago, najbolje z valjčkanjem. Za dober oprijem pri nižjih temperaturah vgradnje samolepilno površino po odstranitvi zaščitne folije termično aktiviramo z vročim zrakom (ali z rahlim vstran usmerjenim plamenom v primeru OSB ali lesenih podlag).

Tehnične specifikacije

NOSILEC HIDROIZOLACIJE POLIESTERSKI FILC
DEBELINA 2.7 MM
UPOGLJIVOST PRI -20 °C
PRETRŽNA SILA VZDOLŽNO/PREČNO > 500 / > 400 N
RAZTEZEK PRI PRETRGU > 30 %
ODPORNOST PROTI TEČENJU 80 °C
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj