• Natisni

SAMORAZLIVNI 2K TLAK MAPEI MAPEFLOOR PU 400 19.75KG A+B

Šifra izdelka: 2376261

Cena:
372,99 € /KOS
 
Cena za KG 18,8856 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Nepigmentirana, dvokomponentna formulacija polnjenih poliuretanskih smol z visoko stopnjo prožnosti/prilagodljivosti, ki se lahko pigmentira z Mapecolor Paste.

  • Za zunanjo in notranjo uporabo.
  • Vodonepropusten.
  • PORABA: 1,5 ? 2,0 kg/m?.

Področje uporabe Mapefloor PU 400 se uporablja kot sistemski sloj pri izvedbah zaključnih tlakov parkirnih površin v notranjih in zunanjih prostorih na betonske podlage, kjer se zahteva visoka stopnja prožnosti, ki je sposobna premostiti že nastale in konstrukcijsko pričakovane razpoke. Mapefloor PU 400 je sestavni del Mapefloor Parking Sistem-a v smislu zagotavljana vodoneprepustnosti prekrivnih slojev vodoravnih površin parkirnih ploščadi, hiš in ravnih streh. Tehnični podatki (pri 23°C, 50% rel. zračni vlagi) TEMPERATURA ZA DELO: od 8°C do 30°C. MEŠALNO RAZMERJE: 24 : 76 (komp.A : komp.B - utežno). KONSISTENCA MEŠANICE: gosta tekočina. BARVA MEŠANICE: nevtralna. NANAŠANJE: kovinska lopatica. ČAS UPORABE MEŠANICE: 59 minut. ČAS POVRŠINSKE OSUŠITVE: po 4 - 6 urah. POHODNOST: po 24 urah. POPOLNA OSUŠITEV: po 7 dneh. RAZTEZNOST (DIN 53504): pribl. 470 %. SHORE A TRDNOST (po 28 dneh): 70. SKLADIŠČENJE: 6 mesecev v originalno zaprti embalaži in suhem prostoru pri temperaturah med 10°C in 30°C. PORABA: 1,5 ? 2,0 kg/m? (odvisno oz podlage). PAKIRANJE: 19,75 kg kompleti (4,75 kg komp.A 15 kg komp.B).
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj