• Natisni

SANACIJSKA MALTA JUB JUBOSAN C110 20 KG

Šifra izdelka: 2195188

Cena:
31,09 € /KOS
 
Cena za KG 1,5545 €
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Jubosan C110 antikor vezna malta je namenjena zaščiti armature ter kot osnovni premaz za oprijem sanacijske malte za beton. Uporabljamo jo v sistemu za sanacijo betona kot podlago za grobo reprofilirano malto...

  • Odličen oprijem na podlago.
  • Zaščita armature pred okoljskimi vplivi.
  • Osnova pred vgradnjo JUBOSANA C120.

Priprava podlage: Betonska podlaga mora biti čista, čvrsta, suha, brez opažnih olj, prahu, odstopajočih delcev in drugih nečistoč. Slabo vezane dele ali ostanke starih premazov moramo odstraniti z brušenjem, peskanjem ali pranjem z vodnim curkom pod pritiskom. Pred nanosom JUBOSANA C110 moramo iz armature v celoti očistiti vso rjo, maščobe in prah tako da doseže čistost stopnje Sa 2. Podlago pred nanosom JUBOSANA C110 namočimo z vodo tako, da je beton kapilarno ne vpija več. Beton mora vodo v celoti vsrkati, na površini pa ne sme biti vidne vodne membrane ali vodnih kapljic saj bi to onemogočalo sprijetje med JUBOSANOM C110 in podlago. Priprava maltne zmesi za vgradnjo Maltno zmes pripravimo tako, da vsebino vreče (20 kg) med stalnim mešanjem stresemo v približno 5 l vode. Mešamo v primerni posodi z ročnim električnim mešalom pod nizkimi obrati, manjše količine premaza lahko mešamo tudi ročno, vedno pa pazimo, da v zmes ne vnašamo zraka. Po 2-3 minutah mešanja pustimo zmes še 5 minut, da nabrekne ter ponovno premešamo in, če je potrebno dodamo še nekoliko vode, tako da dobimo zmes konsistence, ki je primerna za nanašanje s čopičem. Vgradnja maltne zmesi Malto nanašamo s tršim čopičem, v debelini 1mm v dvakratnem nanosu. Prvi nanos nanašamo samo na armaturno jeklo, po 5-6 urah, ko je prvi sloj že nekoliko utrdil pa nanesemo enakomerno še drugi sloj v enaki debelini, čez armaturo in čez betonsko podlago. Vgradnja maltne zmesi je možna le v primernih vremenskih razmerah oziroma v primernih mikroklimatskih pogojih: temperatura zraka in zidne podlage naj ne bo nižja od +5 ?C in ne višja od +30 ?C, relativna vlažnost zraka pa ne višja od 80 %. Fasadne površine pred soncem, vetrom in padavinami zaščitimo z zavesami, kljub taki zaščiti pa v dežju, megli ali ob močnem vetru (?30 km/h) ne delamo.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj