• Natisni

SANACIJSKA MALTA JUB JUBOSAN C120 25 KG

Šifra izdelka: 2195192

Cena:
28,19 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Groba reprofilirna malta je namenjena reprofiliranju in krpanju nekonstrukcijskih in po novem z izboljšano kvaliteto tudi konstrukcijskih betonskih površin. Uporabljamo jo pri sanaciji poškodovanega betona in malt za zapolnjevanje poškodovanih mest, stikov, poškodb od udarcev.

  • Daje izjemne rezultate pri sanaciji.
  • Enostavna za nanašanje.
  • Nanos sloja v debelini do 1,5 cm.

Malta vsebuje vlakna, ki preprečujejo krčenje in izboljšujejo njene fizikalne lastnosti. Za krpanje in tankoslojnim preplastitvam: - nosilcev in stebrov ter prekladnih konstrukcij mostov in viaduktov, - predizdelanih betonskih elementov, - zapolnjevanju togih reg kamnitih zidov, - zapolnjevanju togih reg med betonskimi elementi. Priprava podlage Betonska podlaga mora biti čista, čvrsta, suha, brez opažnih olj, prahu, odstopajočih delcev in drugih nečistoč. Pred nanosom sanacijske malte je treba iz površin odstraniti tudi cementno mleko. Dober oprijem med podlago in reprofilirno malto zagotovimo s primerno hrapavostjo podlage, ki naj bo v povprečju čim večja. Hrapavost, ki je manjša od 1mm ni ustrezna. Podlago pred nanosom JUBOSANA C120 namočimo z vodo tako, da je kapilarno ne vpija več. Podlaga mora vodo v celoti vsrkati, na površini pa ne sme biti vidne vodne membrane ali vodnih kapljic saj bi to onemogočalo sprijetje med JUBOSANOM C120 in podlago. Priprava maltne zmesi za vgradnjo Maltno zmes pripravimo tako, da vsebino vreče (20 kg) med stalnim mešanjem stresemo v približno 4 l vode. Mešamo v primerni posodi z ročnim električnim mešalom pod nizkimi obrati, vedno pa pazimo, da v maso ne vnašamo zraka. Po 2-3 minutah mešanja pustimo maso še 5 minut, da nabrekne ter ponovno premešamo in, če je potrebno dodamo še nekoliko vode, da dobimo zmes plastelinaste konsistence, primerne za nanos z zidarsko žlico. Vgradnja maltne zmesi Malto nanašamo z zidarsko žlico, lopatico ali gladilko običajno v debelini do maksimalno 2 cm v enem sloju. Nanašamo jo tako, da jo vtiramo v predhodno nanešen in še nekoliko lepljiv vezni sloj (v času cca. 25 min. od nanosa JUBOSAN C110). V kolikor bo debelina končnega sloja večja od 2 cm, nanašamo reprofilirno malto v dveh slojih. Vgradnja maltne zmesi je možna le v primernih vremenskih razmerah oziroma v primernih mikroklimatskih pogojih: temperatura zraka in zidne podlage naj ne bo nižja od +5 ?C in ne višja od +30 ?C, relativna vlažnost zraka pa ne višja od 80 %. Fasadne površine pred soncem, vetrom in padavinami zaščitimo z zavesami, kljub taki zaščiti pa v dežju, megli ali ob močnem vetru (?30 km/h) ne delamo. Odpornost sveže obdelanih ploskev pred poškodbami zaradi padavinske vode (spiranje nanosa) je v normalnih pogojih (T = +20 ?C, rel. vl. zraka = 60 %) dosežena najkasneje v 24 urah. Pri močnem soncu ali vetru moramo malto ščititi pred izsuševanjem. Poskrbimo za primerno negovanje svežega nanosa maltne zmesi.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj