• Natisni

SIKA PRIMER-290 DC - PRIMER ZA LEPLJENJE IN TESNJENJE TIKOVIH DEŠČIC

Šifra izdelka: 1686333

Cena:
48,99 € /KOS
 
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Sika Primer-290 DC je prozorna, rumenkasta tekočina z nizko viskoznostjo, ki se utrdi z reakcijo z zračno vlago. Uporablja se zapripravo tikovih deščic pred fugiranjem s Sikaflexom-290 DC iali lepljenjem s Sikaflexom-298. Sika Primer-290 DC je izdelan posistemu za zagotavljanje kakovosti po standardih ISO 9001 / 14001 inpo programu za odgovorno ravnanje.

  • Enostavna uporaba.

Področja uporabe Sika Primer-290 DC je razvit za uporabo na naslednjih podlagah: - tik, - mahagonij, - oregonski bor, - pluta, - s steklenimi vlakni ojačana plastika na poliestrski osnovi. Ta izdelek je namenjen izkušenim uporabnikom. Pred uporabo je potrebno opraviti testiranja na aktualnem materialu in pri aktualnih pogojih ( še posebej pri uporabi pri mejnih temperaturnih vrednostih) z namenom zagotoviti optimalen oprijem in kompatibilnost materialov. Način uporabe Lesene palubne plošče morajo biti čiste, suhe in brez vseh ostankov silikona, maščobe, olja in prahu. Oprijem na podlago lahko izboljšamo z dodatnimi postopki predpriprave površine površine kot npr. matiranje, predčiščenje, aktiviranje. Primer je treba nanesti skrbno, za to pa lahko uporabimo le čist, suh čopič. Površine, ki smo jih premazali s primerjem, je treba pustiti najmanj 30 minut, pred začetkom fugiranja ali lepljenja z izdelki Sikaflex. Sika Primer-290 DC se nanese le enkrat, zato je treba paziti na to, da z enim samim nanosom zagotovimo zadostno pokrivanje. Posodo takoj po uporabi tesno zaprite.
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.
VARNOSTNI LIST


  • NEVARNO
  • LAHKO VNETLJIVA TEKOČINA IN HLAPI
  • LAHKO POVZROČI ALERGIJSKI ODZIV KOŽE
  • POVZROČA HUDO DRAŽENJE OČI
  • LAHKO POVZROČI ZASPANOST ALI OMOTICO
  • PONAVLJAJOČA IZPOSTAVLJENOST LAHKO POVZROČI NASTANEK SUHE ALI RAZPOKANE KOŽE.S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj