• Natisni

ŠIVALNI STROJ TOYOTA SUPER JEANS 34

Šifra izdelka: 2506276

Cena:
319,90 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi pri dobavitelju – Dostavimo v 12 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
34 programov za šivanje:-ravni-cik-cak-4-stopenjska gumbnica-slepi vbod-raztegljivi slepi vbod-trovbodni cik-cak-trojni ravni-trojni cik-cak-overlock vbod-dekorativni vbodi-vbodi za prešivanje (patchwork)

  • 34 programov.
  • 3 leta garancije.

Nova japonska tehnologija za enostavno šivanje čez 12 plasti jeansa! Šivalni stroj je proizveden z zmanjšanimi emisijamo CO2, ergonomičen dizajn pa zagotavlja dobro vidljivost vbodne plošče. Velika šivalna površina, hitra navodila že na šivalnem stroju, vdevalec sukanca, 34 vbodov, pregrinjalo in nož za odrez sukanca prinesejo nasmeh na obraz vsem navdušenim šiviljam in šiviljcem. Drseča tačka: ta tačka je konstruirana za šivanje posebno debelih robov na jeansu in drugih težkih materialih. Omogoča enostavno šivanje čez 12 plasti. 34 programov za šivanje: -ravni -cik-cak -4-stopenjska gumbnica -slepi vbod -raztegljivi slepi vbod -trovbodni cik-cak -trojni ravni -trojni cik-cak -overlock vbod -dekorativni vbodi -vbodi za prešivanje (patchwork) Pribor: -drseča tačka -cik-cak tačka -tačka za zadrgo -tačka za slepi vbod -tačka za gumbnico -tačka za obšivanje (overlock) -tačka z valjčkom -vodilo -igle -tuljavice -držalo sukanca -nožek za paranje -izvijač -protiprašno prekrivalo -navodila in ideje za uporabo Tehnične lastnosti: -nastavljiva dolžina vboda -nastavljiv pritisk tačke -nastavljiv pritisk zgornjega sukanca -horizontalni zajemalec (tišje delovanje, hitra menjava sukanca) -vgrajen vdevalec sukanca -pozicija igle levo in center -teža 5,2 kg 3 leta garancije. Kupcem šivalnih strojev Toyota podarimo kupon za 25% popusta pri vpisu na šiviljski tečaj v Ljubljani, Mariboru in Celju. Znamka Toyota je pojem za kakovost. Vsi Toyotini proizvodi so narejeni v njenih tovarnah s strogo kontrolo kakovosti, vsak šivalni stroj pa je po izdelavi tudi preizkušen. Šivalni stroji Toyota so prejemniki številnih mednarodnih in japonskih nagrad za kakovost: Demingova nagrada, Japonska nagrada za izredno kontrolo kakovosti, PM nagrada za sodobno proizvodnjo.

Tehnične specifikacije

GARANCIJA 2 LETI
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj