• Natisni

ŠKARJE ZA ŽIVO MEJO BOSCH AHS 6000 PRO T

Šifra izdelka: 1082487

Cena:
179,99 € /KOS
 
Razprodano – Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Električne škarje za živo mejo Bosch AHS 600 PRO T so odlična izbira za preprosto ter učinkovito obrezovanje velikih olesenelih živih mej. Odlikuje jo izredno lahka konstrukcija ter ergonomsko oblikovan ročaj, kar poskrbi manj utrujajoče delo. Lasersko odrezano rezilo je diamantno brušeno zato bodo rezi žive meje čisti.

  • Majhna teža.
  • Ergonomska oblika. .
  • Čisti rezi rezila.

Visoka zmogljivost

Škarje imajo izredno moč rezanja, saj odrežejo veje do debeline 34 mm. Drsna sklopka z izjemno visokim vrtilnim momentom (80 Nm) omogoča močno rezanje. Jekleno rezilo poganja 700 W močan motor High Power.

Rezilo je lasersko odrezano z diamantnim brušenjem. Ustrezna zaščita nudi varno rezanje vzdolž zidov in tal. Pri uporabi škarij varnost zagotavlja hitra zaustavitev nožev. Ojnični mehanizem z izjemno nizko obrabo pa poskrbi za tiho delovanje.

Oblikovane za udobno držo

Ergonomsko oblikovan ročaj ima optimalno ravnotežje s štirimi položaji stikala za neobremenjeno in uravnoteženo delo. Izredno kakovostne škarje tako preprečujejo bolečine v hrbtu pri opravljanju vrtnih opravil, hkrati pa bo med delom potrebno manj premorov, zato bo le to opravljeno hitreje in učinkovitejše.

Tehnične specifikacije

VRSTE ŠKARIJ ELEKTRIČNE
PRIKLJUČNA NAPETOST 220 V
MOČ MOTORJA 700 W
DOLŽINA REZILA 600 MM
ZA DEBELINO VEJ DO 34 MM
ZAVORA REZILA DA
TEŽA 4.3 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj