• Natisni
-20%

ŠOTOR OUTWELL MONTANA 4 ZA 4 OSEBE

Šifra izdelka: 2007274

Cena: 699,95 €

Akcijska cena: 559,96 € /KOS

Popust: 139,99 €

Cena velja od 3. 03. 2016 do 31. 12. 2016
Nakup v Spletnem centru ni možen
1  KOS
Kol.:

Ugodnosti

Brezplačna dostava
za spletni nakup nad 40 €
Za 4 osebe, tunel, zelen, mere: 5,2x3,3x(v)2 m, 2x spalnica: 1,4x2,15x(v)1,7 cm, predprostor: 3,3x2,7x(v)1,95 m, zložen: 32x77 cm, teža: 20,8 kg, ogrodje: Duratec steklena vlakna + jeklene palice , 2-slojni, zgornji del: Outtex 4000 (75D 100% poliester taffeta), lepljenimi šivi, tla: 100% polietilen- vodni stolpec 10.000 mm, ognjevaren, odstranljiva tla predprostora, predhodno pritrjen notranji šotor, žepi, nosilec svetilke, odprtine za kable, ojačana obremenjene točke, prilagodljive zanke za pritrjevanje s klini, vidne rumene pritrdilne vrvi, Outwell zadrge. Idealen za majhne družine in pare.

  • Izjemna stabilnost v vetru.
  • Napušči olajšajo vstopanje v vetru in dežju.
  • Stranski predprostor za sušenje perila.

Šotori Outwell DELUXE


Šotori Outwell Deluxe, ki so se zaradi velike izbire modelov, oblik in podrobnosti izkazali kot prava uspešnica, so v vseh letih mnogim družinam omogočili doživljanje nepozabnih trenutkov.
V šotorih lahko spi od 4 do 7 oseb, saj predšotor in podaljšek omogočata razširitev bivalnega prostora v šotoru. Šotori se nenehno posodabljajo in tako ohranjajo in še povečujejo svojo privlačnost.


Posebnosti

1. OUTEX 4000
Naša lastna ekskluzivna trpežna poliestrna tkanina Outtex® 4000 za šotorska krila s 4 mm debelo hidrostatično vrhnjo plastjo, ki zagotavlja zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi.

2. SISTEM OUTEWELLOVEGA IZTEGNJENEGA NADSTREŠKA
Na podlagi koncepta šotorskega podaljška smo razvili vsestranski nadstrešek za kolekcijo Deluxe, ki ima več možnosti za nastavitev nagiba za dodatno senco, zaklon in zasebnost. Nadstrešek se lahko hitro prilagodi, ko se pogoji spremenijo.

3. OUTWELLOV SISTEM VETRNEGA STABILIZATORJA
je patentiran in predstavlja skupno točko, v kateri se pritrdijo zunanji šotor, šotorska palica in klin, kar zagotavlja zanesljivo varnost pri viharnem, sunkovitem vetru.

4. OUTWELLOV ENOSTAVNI SISTEM PRITRJEVANJA KLINOV
Preprosta, učinkovita barvna označitev omogoča pravilno namestitev treh klinov za hitro postavitev in dobro stabilnost šotora.

5. OUTWELLOV SISTEM PRIVARJENE TALNE PODLAGE
Izkazalo se je, da je privarjena talna podlaga najboljši način zaščite pred prepihom, insekti, umazanijo in vodo v šotoru.
6. OUTWELLOV SISTEM VALOVITEGA TOČKOVNEGA OBEŠANJA
Rešitev problema napetosti, ki nastanejo, ko je notranji šotor obešen na zunanjega, predstavlja sistem valovitega točkovnega obešanja, ki obremenitev razporedi po površini in je ne združi na enem mestu, kjer lahko pride do poškodbe.

7. PRED DEŽJEM ZAŠČITEN VHOD
Poleg tega, da nudi dodatno zaščito in prostor za shrambo zunaj šotora, predstavlja pred dežjem zavarovan vhod tudi zelo koristen predprostor, saj prepreči, da bi se v primeru dežja zmočila notranjost šotora in seveda tudi kampisti, ko vstopajo v šotor ali iz njega izstopajo.

8. ZAVESE, KI SE ZAPNEJO Z VRVICO IN GUMBOM
S pomočjo zaves, ki se lahko hitro in enostavno upravljajo z vrvico, lahko družinski člani izbirajo med zasebnostjo ali uživanjem v razgledu.

9. FLUORESCENTNE SIDRNE VRVI - Fluorescentne sidrne vrvi so pametna, a vseeno enostavna rešitev pri spotikanju ob sidrne vrvi.

Tehnične specifikacije

VRSTA BIVALNI ŠOTOR
ZA ŠTEVILO OSEB 4
VODNI STOLPEC 4000 MM
OBLIKA ŠOTORA TUNEL
LINIJA ŠOTORA DELUXE
ZUNANJI MATERIAL OUTTEX 4000 POLIESTER
NOTRANJI MATERIAL ZRAČEN 100% POLIESTER
TLA MATERIAL 100% POLIETILEN
OGRODJE STEKLENA VLAKNA DURATEC
MERE ZLOŽENO 32 X 77 CM
MASA 20.8 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj