• Natisni

ŠOTOR OUTWELL NEVADA 5 ZA 5 OSEB

Šifra izdelka: 2438666

Cena:
569,99 € /KOS
Brezplačna dostava!
Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-7 dneh

Ugodnosti

BREZPLAČNA dostava
za spletni nakup nad 40 €
Tunel za 5 oseb, 2 spalnici+predprostor. Mere (d/š/v): 485/360/200 cm, zložen 32/76 cm, teža: 18,7 kg. Šotorsko krilo: Outtex? 4000 (100% poliestrski taft) z lepljenimi šivi. Postavitve: najprej šotorsko krilo ali cel šotor skupaj. Notranji šotor: 100% poliester. Tla: 100% polietilen z dvojno prevleko, 10.000 mm vodni stolpec. Palice: Steklena vlakna Duratec (8,5; 11,0; 12,7 mm). Stranska vrata ščitijo pred nalivi z vetrom, velika okna z zavesami, zamreženi vhodi, dobro zračenje. Enostavno postavljanje. Šotorsko krilo s šivi, ki tesnijo, zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi.

  • Kakovosten družinski počitniški šotor.
  • Stranska vrata za vstopanje med nalivom z vetrom.
  • Enostavno postavljanje.

Šotori Outwell PREMIUM


Kolekcija Premium združuje vse ključne lastnosti, ki predstavljajo bistvo Outwellovega ugleda in uspeha. Šotori, predšotori in podaljški združujejo kakovostno tkanino, sestavne dele in oblike in omogočajo izjemno udobno bivanje kampistov in vzdržljivost šotora.
Vse PREMIUM šotore odlikujejo reliefna šotorska krila iz tkanine Outex® 6000 v elegantni svetlo sivi barvi, fluorescentne sidrne vrvi in izrazita tribarvna zasnova. Novost za leto 2016 je naš učinkovit sistem ventilacije (Aeroeffective Ventilation), ki prinaša svež zrak v šotor in mu daje eleganten videz. Druge izjemne značilnosti vključujejo reliefno notranjost, strop kot nočno nebo, Outwellov sistem enostavnega pritrjevanja klinov, Outwellov sistem vetrnega stabilizatorja, elegantno panoramsko čelno stran in niansirana okna.


Posebnosti


1. UČINKOVIT SISTEM PREZRAČEVANJA (AEROEFFECTIVE VENTILATION)
Enakomerno prezračevanje skozi šotor navzven daje šotoru eleganten videz in izboljšuje pretok zraka, tako da je v šotoru ves čas svež zrak.

2. RELIEFNO ŠOTORSKO KRILO IZ TKANINE OUTEX 600
To tkanino smo nabavili posebej za naša šotorka krila, saj ima vrhnjo plast z največjo možno hidrostatičnostjo in je vanjo prefinjeno vtisnjen naš grafični logotip.

3. OUTWELLOV SISTEM PRIVARJENE TALNE PODLAGE
Privarjena talna podlaga se je pokazala kot najboljši način, da se v šotoru zavarujemo pred prepihom, insekti, umazanijo in vodo. Če je talna podlaga sestavni del šotora, zagotavlja zaščito pri vseh vremenskih pojavih od tal navzgor.

4. OUTWELLOV SISTEM ENOSTAVNEGA PRITRJEVANJA KLINOV
Preprosta, učinkovita barvna označitev omogoča pravilno namestitev treh klinov za hitro postavitev in dolgotrajno stabilnost šotora.

5. OUTWELLOV SISTEM VALOVITEGA TOČKOVNEGA OBEŠANJA
Rešitev problema napetosti, ki nastanejo, ko je notranji šotor obešen na zunanjega, predstavlja sistem valovitega točkovnega obešanja, ki obremenitev razporedi po površini in je ne združi na enem mestu, kjer lahko pride do poškodbe.

6. PANORAMSKI PROSTOR IN ČELNA STRAN
Da bi družinski člani kar čim bolj uživali vremenu, poskrbi panoramska čelna stran šotora, ki razširi bivalni prostor v nekakšen zimski vrt, panoramski prostor pa kot ločen bivalni prostor še dodatno razširi bivalno površino in izboljša bivanje družinskih članov na prostem.

7. STROP KOT NOČNO NEBO
Strop, ki posnema nočno nebo, omogoča kampistom prijeten spanec brez prižganih luči, kar je zlasti ugodno za starejše in otroke. To je tudi pametna rešitev za dnevni počitek, zgodnji večerni spanec, poležavanje, ali pa za podaljšanje jutranjega spanja otrok, ki se sicer zbujajo zgodaj.

8. OUTWELLOV SISTEM VETRNEGA STABILIZATORJA
Patentirani Outwellov sistem vetrnega stabilizatorja je velika in pomembna novost na področju stabilnosti šotorov, ki je bila preizkušena tako med razvijanjem kot na terenu. Sistem tvori točka, v kateri se neposredno pritrdijo zunanji šotor, šotorska palica in klin, kar zagotavlja zanesljivo zaščito pred viharnim, sunkovitim vetrom.

9. ZAVESE NA ZADRGO
S hitrim in enostavnim odpiranjem in zapiranjem zaves z zadrgo se kampisti lahko odločijo, ali bodo v šotoru ustvarili popolno zasebnost, spustili le nekaj dnevne svetlobe v šotor, ali pa bodo uživali v razgledu.

Tehnične specifikacije

VRSTA BIVALNI ŠOTOR
LINIJA ŠOTORA PREMIUM
OBLIKA ŠOTORA TUNEL
ZA ŠTEVILO OSEB 5
VODNI STOLPEC 4000 MM
ZUNANJI MATERIAL OUTTEX 4000 POLIESTER
NOTRANJI MATERIAL ZRAČEN 100% POLIESTER
TLA MATERIAL 100% POLIETILEN
OGRODJE STEKLENA VLAKNA DURATEC
MERE ZLOŽENO 32 X 76 CM
MASA 18.7 KG
Opozorite nas na napako oziroma pomanjkljivost pri opisu izdelka! Pošljite e-pošto na info@merkur.si.

S PLAČILNIMI KARTICAMI

Nakup s plačilnimi karticami je v Spletnem centru Merkur enostaven in popolnoma varen. Omogočamo vam nakup z naslednjimi plačilnimi karticami:

Prodajno mesto Spletnega centra Merkur je opremljeno z naprednim sistemom MasterCard SecureCode in Verified by Visa

Več informacij o splošnih prodajnih pogojih dobite na naslednji povezavi.

SEŠTEVANJE NAKUPOV

Vaše spletne nakupe bomo zabeležili na Merkurjevo kartico zaupanja. Ob koncu vsakega obračunskega obdobja seštejemo vse nakupe, zabeležene na Merkurjevi kartici zaupanja, jih obračunamo in izdamo bon za popust v višini do 5 % od vrednosti opravljenih nakupov.

REGISTRACIJA V SPLETNI CENTER

S klikom na povezavo se registrirajte, potrdite registracijo v svojem e-poštnem predalu in se prijavite.

VPIŠITE SVOJO MERKURJEVO KARTICO ZAUPANJA

V področje "Moj račun/Kartica zaupanja« vpišite številko Merkurjeve kartice zaupanja. V kolikor ste pri spletnem nakupu pozabili vpisati Merkurjevo kartico zaupanja, vam lahko v vseh trgovskih centrih v 30 dneh zabeležimo vaš nakup.

Več informacij o Merkurjevi kartici zaupanja dobite na naslednji povezavi.

NAKUP NA OBROKE S KARTICAMI

Hitro, enostavno in brez stroškov odobritve in zavarovanja vam v trgovskih centrih nudimo možnost nakupa na obroke z Diner Club kartico, NLB MasterCard in Karanta ali American Express.

Več informacij

Hitri krediti

Kredit je primeren za vsak nakup, ki je višji od 125 € in nižji od 3.000 €. Kredit poljubno prilagodite svojim željam – izberete ustrezno število obrokov glede na to, v kakšnem času želite poravnati kredit in kolikšen mesečni obrok je za vas sprejemljiv.

Izdelek, ki je na voljo po razdeljeni ceni, lahko kupite na 10 obrokov, brez obresti in dodatnih stroškov odobritve ali zavarovanja.

Več informacij

Nasveti

Z našimi nasveti, navodili in triki vam želimo pomagati, da uresničite svoje mojstrske načrte, projekte in ideje. Dobili boste pregled na kaj vse morate paziti pri domačih opravilih na vrtu, v kopalnici, v delavnici, pri gradnji … Nasveti so primerni tako za začetnike kot tudi za tiste bolj podkovane z znanjem. Prepričani smo, da boste z malo energije in veselja zelo veliko projektov opravili kar sami.

Zavihajmo rokave!

nasveti urejanje stanovanja

Urejanje stanovanja

nasveti hišni aparati

Hišni aparati

nasveti kuhinja

Kuhinja

nasveti kopalnica

Kopalnica

nasveti ogrevanje in hlajenje

Ogrevanje in hlajenje

nasveti delavnica in mojstrska opravila

Delavnica in mojstrska opravila

nasveti gradnja in obnova

Gradnja in obnova

nasveti vrt in okolica

Vrt in okolica

nasveti prosti čas

Prosti čas

nasveti prazniki

Prazniki

Število artiklov v primerjavi 0 Primerjaj